Arama sonuçları: *

1. HarbiyeliTRe

Yardım IPhone 17 256 mı 512gb mı?

Aslında ben aldım 256gb ama değiştirmeme gerek var mı ben 17 pro kullanıyordum 256gb ama 65gb doluydu acaba zamanla bu rahatsız eder mi uzun süre kullanacağım kuruyu açmadı 17 nin acaba gidip değiştirsem mi diye düşünüyorum 512 İle ne dersiniz 12k değer mi ayrıca 2026 eylülde 18 gelmeyecek...
  2. HarbiyeliTRe

Öneri Samsung Z fold 6 vs S25 Ultra

Arkadaşlar arada kalmamın sebebi birisi yeni nesil işlemci ve biraz daha güncel diğeri ise bir nesil eski fakat katlanır ekran olduğundan ve biraz farklı şey kullanmak için almak istiyorum ama ciddi problemler var mesela ekranı 1 sene sonunda bozulacak mı veyahut pili nasıl gidecek ve o...
  3. HarbiyeliTRe

Öneri İphone 16 Pro Hangi Renk Almalıyım?

Çöl titanyumu almayı düşünüyorum lakin tutulan bir renk mi ayrıca ileride sattığımda alan insan çıkar mı yoksa beyazda düşünüyorum yoğun olarak ikisi arasında kaldım sizce hangisini almalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
  4. HarbiyeliTRe

Öneri S23 Fe den S24 de geçeyim mi?

Arkadaşlar telefonumdan memnunum.Ancak arada 18 bin fark vermiş olacağım sizce buna değer mi yoksa hiç geçiş yapmayayım mı ios almak istemem iphone 13 asla almam almak istesem düz 15 tercih ederim onuda şuan bütcem uymaz.
  5. HarbiyeliTRe

Yardım Xiaomi Note 13 Pro vs Realme 11 Pro vs Poco M6 Pro

Arkadaşlar ben genel olarak realme 11 pro karar verdim lakin poco m6 pro ile Note 13 pro ile arada kalıyorum ileride satma hitmalinde xiaomi daha bilindik sizce hangisi alayım birde sarı sitede xiaomi Note 13 pro daha fazla lakin m6 pro da 12gb Ram ile 512gb hafıza arada bırakıyor siz nedersiniz?
  6. HarbiyeliTRe

S23 fe vs redmi note 13 pro plus

Arkadaşlar elimde s23 fe var daha 1 hafta bile olmadı alalı lakin bir tık batarya hızlı gidiyor geliyor bana yada ben çok kafaya taktım sizce satıp xiaomi mi baksam.
  7. HarbiyeliTRe

Yardım Poco X6 Pro vs S23 Fe

Arkadaşlar bu iki telefon arasında çok ciddi manada arada kaldım çünkü samsung yazılım ve ikinci eli ayrıca işlemcisinin çokta kötü olmaması ve kamerası.X6 pro ise işlemci kuvvetli fiyatının çok uygun olması ve hızlı şarj olması sizce hangisini alayim alacağım telefonu uzun süre kullanacağım...
  8. HarbiyeliTRe

Yardım Honor 90 vs Realme gt 2

Öncelikle benim için önemli olan bataryası ve oyunda sabit fps vermesi arayüzünde donma kasma olmasa iyi olur honor 90 karar verecektim lakin bazı kişiler realme gt 2 önerdi ona baktığında 888 işlemcisi var ısınan bir işlemci o yüzden çekiniyorum ayrıca 2.eli şuan hangisinin hızlı ona görede...
  9. HarbiyeliTRe

iPhone se 2022 vs İPhone 12

Arkadaşlar şuan iPhone 14 pro kullanıyorum lakin yarın satacağım başlıktaki gibi 2 modelden hangisini almalıyım batarya ve azda olsa oyun konusunda iyi olmasını isterim küçük ekran farketmez benim için lakin güncelleme ve işlemci bakımından se 3 daha iyi iPhone 12 oled ekran ve ekran geniş onun...
  10. HarbiyeliTRe

Yardım iPhone 14 prodan düz iPhone 15 geçmek

Arkadaşlar bugün satıp alabilir sizce mantıklı mı çünkü elimdeki Şuan 19 ay garantisi ve pili 99 oldu 6 aydır piline dikkat ettim düştü neyse değerde kaybediyor sizce sıfırlama yapıp 15 geçeyim mi ve değerini korusun mu yoksa geçmek saçma mı olur.
  11. HarbiyeliTRe

iPhone 15 ve 15 Pro Tahmini Ne kadar olur?

Arkadaşlar benim tahminim 50.999TL den satışa sunulması sizce hangi fiyattan sunulur 15 ve 15 pro ve önemli değişiklikler nelerdir?
  12. HarbiyeliTRe

Yardım Poco F5 vs S21 Fe vs iPhone Se 2022

Arkadaşlar bu 3 model arasında kaldım sizce hangisini alayim özellikle dikkat ettiğim oyun performansı batarya ve kamera bunların iyi olmasını istiyorum birazda depolaması iyi olsun sizce hangisini tercih etmeliyim.
  13. HarbiyeliTRe

Oneplus Markası Türkiye’den Çekildi mi?

Arkadaşlar Oneplus nord 3 merakla bekliyorumda Türkiye sitesinde yazıyor new ye lakin satan yok sizce çekildimi ona göre realme yada Poco bakacağım.
  14. HarbiyeliTRe

Realme 9 Pro vs Poco m5s

Arkadaşlar 1 yıl kullanacağım oyun ve performans için hangisini almalıyım şimdi alacağım güncelleme olarakta acil yazılarınız bekliyorum.
  15. HarbiyeliTRe

Realme GT 2 2023 Alınır mı?

Arkadaşlar bütçemi biraz zorlayıp 12000TL ye çıktım zar zor sizce bu model alınır mı herhangi bir problem yada yazılım olarak sıkıntıya sokar mı ve güncelleme ne zaman daha gelecek sadece 1 yıl kullanacağım. 1689592979 Arkadaşlar bi yardımcı olun bana.
  16. HarbiyeliTRe

Yardım Xiaomi Note 12 vs Poco M5s

Arkadaşlar bu ikisi arasında kaldım sizce hangisini almalıyım 1 sene kullanacağım sadece kasma donma istemiyorum ve oyunda oynarım çok yoğun bir şekilde değil ve güncelleme ne olur ne olmaz alsın sizce hangisini tercih etmeliyim?
  17. HarbiyeliTRe

Yardım Amazon’dan Telefon Alınır mı?

Arkadaşlar Poco m5s almak istiyorum bu fiyatlarda en iyisi ve günceli o şayet Amazon’a güvenebilirmiyim çünkü sarı sitede 9 bine satıyorlar xiaomi kendi sitesinde yok sadece burada var sizce alayim mi? 7300TL ye.
  18. HarbiyeliTRe

Yardım 8000TL Telefon önerisi

Arkadaşlar bütçem bu bir kuruş üstüne çıkamam benim istediğim özellikle xiaomi markalı bir telefon istiyorum lakin iyi olanlarına eski birde iphone 14 pro dan geçiş yapacağım samsung a24 gözüme fena gelmedi aynı zamanda note 10s ancak eski güncelleme yada kasma donma yapabilirim en düşükte redmi...
  19. HarbiyeliTRe

10K altı telefon önerisi

Arkadaşlar önemli oyunlarda ve akıcılığı iyi bir telefon istiyorum bataryasında ona keza sizce hangi telefonları önerirsiniz 2-3 yıl gidecek tavsiyelerinizi bekliyorum.
  20. HarbiyeliTRe

PUBG 90 Fps veren telefon önerileri

Arkadaşlar telefon alacağım bütçem 16 bin tl sizce hangi telefonu tercih etmeliyim batarya ve azda olsa kamera konusunda iyi olmasını istiyorum önerilerinizi bekliyorum birde 2.el piyasasıda olsun biraz.
Geri