Arama sonuçları: *

1. Ahmet Sevinç

Sadece sosyal medya için telefon önerisi 2k

arkadaşlar merhaba okulda telefona bakmalık bir şey arıyorum sosyal medyada dolaştırsın yeter ama bir yandanda az buçuk oyunda oynuyorum 2. el için ne önerirsiniz bütçe 2k iphone 6s var nasıldır sizce 32gb @şahin doğan
  2. Ahmet Sevinç

17k telefon onerisi android

Arkadaşlar merhaba 17k ya telefon lazım işlemci ve batarya iyi olması lazım her güncelleme sonrası sorun çıkarttığı için xiaomi düşünmüyoruz kamerası ortalama olsun yeter fakat işlemci ve batarya iyi olmalı @şahin doğan
  3. Ahmet Sevinç

A52s alınır mı 9600tl

Arkadaşlar merhaba 9600tl ye en iyisi bu mu her acıdan? Kamerası işlemcisi nasıl beni 2026 ya kadar idare eder mi birde yazılım yüzünden kasma donma yapar mı Başka öneriniz varsa onada açığım
  4. Ahmet Sevinç

2. el iphone öneri 10500tl

arkadaşlar merhaba bu fiyata istanbul içinde TR cihazı bulur musunuz 64/128 farketmez ekran çizik olmasa iyi olur %80 pil sağlığı düşmemiş olsun ( pil sağlığı konusunda bilgim pek yok ona göre önerirseniz iyi olur) iphone 12 atın mümkünse veya güzel 11 ve üstünede okeyim . Bulursanız link...
  5. Ahmet Sevinç

5000-6000tl telefon önerisi

Arkadaşlar merhaba 5-6 arası telefon önerisi alıyım lütfen eğer m52 6500 tl civarına düşerse onu alırım ama değip değmeyeceğini bilmediğim için size şu anda bu bütçeye ne almalıyım diye soruyorum Bide poco m4 pro var o nasıldır
  6. Ahmet Sevinç

2. el iphone 6s alınır mı?

arkadaşlar merhaba annem için bi telefon almak istiyorum ama param yok azıcık var böyle 2000 e de 32gb iphone 6s var sizce alınır mı annem ya video7fotoğraf çeker ya telefonla konuşur ya da sosyal medyada dolaşır bunları bu telefon 4-5 yıl daha yapabilir mi? (şu anki telefonu j3:sick:) @şahin...
  7. Ahmet Sevinç

Farklı Farklı Bütçelere Telefon Önerisi

arkadaşlar merhaba elime bir miktar para geçicek ama zorlayabilirsem ve kampanya bulabilirsem farklı farklı bütçelere telefon önerileri istiyorum sizden. Bulamazsamda düşük bütçelere bakacağım (3500-4000 gibi). Çoğunlkla oyun oynayacağım kamerayı kullanacağım sosyal medyada dolaşacağım. Max...
  8. Ahmet Sevinç

Huawei nova 9Se vs S20 Fe

https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-huawei-nova-9-se-fiyati,1706001940.html?gclid=Cj0KCQjw37iTBhCWARIsACBt1Iy2cl1vNXgOJX814MEFp9ivgmFtgBN4l28GMZ_pVbnCjJ5htYMcqKQaAk03EALw_wcB...
Top Bottom