Arama sonuçları: *

1. keremast

iPhone 11 den s23'e geçilir mi?

Arkadaşlar selam haziran ayında teknosadan sıfır 128 gb 11 aldım. samsung'un şu son dönemde yaptığı işler ve instagramda kalite işinin düzelmiş olmasıyla android tarafına geçmeyi düşünüyorum. olursa takas yoluyla s23'e geçmeyi düşünüyorum önerileriniz nedir? (11'in stabilesi kasmaması ve...
  2. keremast

iphone 13 mü 14 mü ?

50k bütçe var ne önerirsiniz (android olmayacak)
  3. keremast

7k Bütçeye telefon önerisi?

Arkadaşlar merhaba kullanmış olduğum iPhone 11 perte çıktı. hali hazırda 7k param var ne alabilirim sizce? 7k ya 2.el temiz iPhone XS 256 GB var onu beğendim. sıfır android önerileriniz olursa sevinirim. sosyal medyada takılmayı severim ve en çokta kamera önemli. şarj da önemli sayılabilir...
  4. keremast

iPhone 11 mi iPhone X mi alınır?

Kuzenime telefon almayı düşünüyorum. ben normalde iPhone 11 kullanıyorum fakat çok arada kaldık iki telefonunda birbirinden güzel özellikleri var X bazı yerlerde daha iyi 11 ise bazı yerlerde daha iyi. 2.el olarak almayı düşünüyorum sizce ne alınmalı?
  5. keremast

Redmi note 8'den iPhone 7

iPhone 7 aldım 2.el temiz 256 GB lik versiyon sizde ona geçeyim mi telefon kozmetik olarak Süper ama batarya hor kullanılmış var pil sağlığı 78 ve servis yazıyor 2k ya aldım sizce ona geçeyim mi
  6. keremast

iPhone 8 hala alınır mı?

2.el temiz 7 plus ya da 8 alıcam şuan redmi note 8 kullanıyorum telefon sıkmaya başladı 3700 TL ye kadar Max bütçem var android telefon düşünmüyorum artık. Sizce iPhone 8 günü çıkarır mı genellikle Instagram Whatsapp ve Spotify kullancam oyun oynamam.
Top Bottom