Arama sonuçları: *

1. A

Yardım 43.000 TL Bütçe – Yurt Dışı Telefon mu, Mevcut Telefonu Tamir mi?

Merhaba arkadaşlar, 43.000 TL bütçem var ve yurt dışından telefon alıp kullanmayı düşünüyorum. Ancak uzun süredir araştırmama rağmen tam olarak istediğim, içime sinen bir model bulamadım. Bu yüzden kararsız kaldım. Şu anda Samsung S20 FE kullanıyorum. Telefonda ekranda çizgiler oluştu ve...
  2. A

Yardım 43 bin tl bütçe ile yurt dışı telefon önerisi

Bütçem 43.000 TL civarında. Yurt içi telefon almak istemiyorum, bu yüzden telefoncular aracılığıyla IMEI kaydı atılmış yurt dışı bir cihaz almayı düşünüyorum. Xiaomi 15 Ultra modelini inceledim ancak tasarım ve genel olarak bana hitap etmedi, bu yüzden onu düşünmüyorum. Aklıma takılan birkaç...
  3. A

Honor magic 7 pro mu poco f 8 ultra mı

bu iki telefon arasında kaldım sizce hangisi alınmalı dizi ve film çok izliyorum ekranı iyi olması benim için çok önemli oyun konusunda mobil pek oyun oynamıyorum sadece belki PlayStation emülatörü falan kurup telefondan oyun oynaya bilirim bu iki telefon dışında başka bir alternetif var mı...
  4. A

Yardım 45 bin TL bütçe yurt dışı telefon önerisi

Merhaba arkadaşlar, yurt dışından telefon almayı düşünüyorum; bütçem 45.000 TL. Birkaç model arasında kaldım. Yorum ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Kullanımım ağırlıklı olarak film ve dizi izlemek, ara sıra oyun (aşırı oyun oynamıyorum). Önem verdiğim noktalar: IMEI kaydı/atılması kolay...
  5. A

telefon önerisi (apple önermeyin )

bütçe olarak 4 bin olsun fikrim var 5 bin en fazla telefonda olmasını istediğim özellikler ısınmasın oyun oynamıyorum öyle pugb falan kamerası güzel tasararımı güzel başkada bir şey istemiyorum iyi akşamlar
Geri