Arama sonuçları: *

1. Hyper_Dream

HONOR 70 vs REALME GT 2

Tartışmayı başlatıyorum. Bence birbirine çok yakın telefonlar Sizce hangisini almalıyım Gündelik kullanım + arada pubg, wild rift
  2. Hyper_Dream

max 17k ya telefon önerisi

arkadaşlar son gelen iphone zamlarından sonra bir konu daha açayım dedim. 17k ya en iyi hangi telefon vardır. belki 18k olur pubg, wild rift oynarım kamerasıda iyi olursa güzel olur
  3. Hyper_Dream

15-20k arası telefon önerisi

ios android farketmez ios olsa daha iyi olur ama sizce ne almalıyım pubg wild rift oynarım bütçeyi 1-2k zorlayabailirm
  4. Hyper_Dream

20k civarlarına telefon önerisi

arkadaşlar 20k ya çok geçmezse iyi olur bu fiyatta telefon zaten iyi olur siz en iyisi hangisi
  5. Hyper_Dream

10k ya telefon önerisi

arkadaşlar bütçem 10k oyun olarak wild rift ve pubg oynuyorum bu oyunları kasmadan akıcı oynatsa güzel olur bide kamerası çok kötü olmazsa iyi olur
  6. Hyper_Dream

Yardım REALME 8 VS REDMi NOTE 10S

Evet Bu iki cihaz hakkında karşılaştırma yaparsak kim daha önde gelir ? Birçok kişinin merak ettiği soru Realme 8 mi ? Redmi note 10s mi ? önce hangisi olduğunu sonra sebebini belirtebilirsiniz
  7. Hyper_Dream

5500 TL telefon önerisi

arkadaşlar gündelik işler + az oyun ikinci el de olabilir tel iyiyse 6000 tl ye kadar çıkabilirm
  8. Hyper_Dream

5500-6000 TL Telefon Önerisi ?

arkadaşlar bütçem 5500-6000 lira arasında ikinci el sıfır farketmez
  9. Hyper_Dream

Realme 8 alınır mı ?

arkadaşlar realme 8 alınır alınmazsa o fiyatlarda hangi telefonu öneririsiniz
  10. Hyper_Dream

Realme 8 vs Redmi note 10s vs a32

sizce hangisini tercih etmeliyim oynadığım oyunlar clash royale tarzı basit oyunlar kamerayı arada bir kullanıyorum ama kamera özellikleri aynı sanki genel olarak gündelik yaşam için
  11. Hyper_Dream

5000 TL Telefon önerisi

Kamera ekran batarya onemli Telefonda oyun oynanmayacak
  12. Hyper_Dream

6000 TL telefon önerisi

Arkadaşlar 6000 tl ye hangi telefon alinir Ben s20 fe snapdragon ve poco f2 pro Modelleri arasinda kaldim Sizce hangisi almalıyım Günlük kullanım için
  13. Hyper_Dream

Redmi Note 11 Serisinin Fiyatı sizce ne olur

redmi note 11 serisinin fiyatları sizce ne olur Note 11 fiyat listesi: 4 GB RAM + 128 GB depolama: 187 dolar 6 GB RAM + 128 GB depolama: 200 dolar 8 GB RAM + 128 GB depolama: 235 dolar 8 GB RAM + 256 GB depolama: 265 dolar Note 11 Pro fiyat listesi: 6 GB RAM + 128 GB depolama: 250 dolar 8 GB...
  14. Hyper_Dream

Poco X3 Pro Alınır mı?

Arkadaşlar öyle kararsızım ki Bu telefonu almaya karar veriyorum sonra basmama şikayetlerini duyuyorum Benim icin su ozellikler iyi olmalj Performans (kasma, uygulamadan atma vs.) Batarya Kamera orta derece olsa da yeter pek bi isim yok Arada bir de olsa oyun Sizce bu telefonu almali...
  15. Hyper_Dream

Mi note 10 lite vs Redmi note 8 pro

Arkadaşlar şu konuda şaşırdım epeyde bu iki telefonj karşılaştırirken redmi note 8 pro nun islemcisinin daha iyi oldugunu gordum Siz bana bu iki telefondan hangisini önerirsiniz Hem oyun hem gundelik kullanım (%65 gundelik kullanım) 1637088562 Ya da bu fiyatlarda hangi telefonu önerirsiniz
  16. Hyper_Dream

3600 TL TELEFON ÖNERISI

Yine bir telefon konusu ve ben Arkadaşlar malum dolar 10 lirayi gordu ve fiyatlar uçtu Ben sizden 3600 tl ye bir telefon onerisi istiyorum Aradigim özellikler Şimdi ben pek oyun oynamam ama yilin belirli zamanlarında oynarım (tatillerde). Telefon uzun götürsün Bataryasi iyi olsun Bide kamera...
  17. Hyper_Dream

3500 tl telefon önerisi

Günlük kullanım Kamera batarya cok onemli Ikinci el de olur
  18. Hyper_Dream

3500 tl telefon önerisi

Arkadaşlar genellikle sosyal medya için kullanıcam Oyun hiç oyniyacagim Bu bütçeye hangi telefonu onerirsiniz 100 tl arttirabilirim 1634370971 Realme 7 pro istiyorum ama stokta yok Bi tanr var o da 5000 tl
  19. Hyper_Dream

3600 TL telefon önerisi

Gunluk isler icin hangi telefon alınır Fiyat max 3700 tl
  20. Hyper_Dream

Realme 7 pro stoklar ne zaman yenilenir

arkadaşlar hala stokta yok ne zaman yenilenir
Geri