Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Yurt dışı iphone 13 çift hat nasıl kullanılır?

Arkadaşlar şöyle bir sorum olacak.Bende iphone 13 var yurt dışı? Ve çift hatlı.Nasıl oluyor 2 adet çift sim yuvasıı mı var?Varsa birini 4 ay kullandıktan sonra diğerine takıp diğerinide 4 ay kullanabiliyormuyuz
  2. A

İphone mi samsung mu

Arkadaşlar merhaba.Ben bi yaklaşık 6 yıldır iPhone 6 kullandım ve artık bu hafta değiştirmeyi düşünüyorum.Ama çevremedekilere danıştığımda iphone ye devam diyorlar ve açıkçası ben biraz sıkıldım bu telefondan.Birde samsunglara bakim dedim ve şu 3 telefon aklıma yattı: -S21 -Z Flip3 -S20 FE Bide...
  3. A

samsung s21 mi iphone 11 mi

iyi geceler sizlere bişi danışmak istiyorum ben telefon değiştiricem bende şuan iphone 6 var ve artık güncelleme almadığından çoğu uygulamayı yüklemediğinden değiştiricem sizce ben iphone 11 mi alayım yoksa samsung s21 mi bide aklımda samsungun zflip3 modeli var ama çok kararsız kaldım
  4. A

Yurt dışı kayıtlı telefon alıcam mantıklı mı

Arkadaşlar yurt dışı kayıtlı telefon almayı düşünüyorum sizce alınır mı 2 yıl sonra kesin olarak yurt dışına çıkıcam şuanlık geçici kayıt yaptırıp kullanabilirmiyim
  5. A

Yurt dışı telefon alacağım yardımcı olur musunuz??

Arkadaşlar ben yurtdışı iphone 12 alıcam sıfır açılmamış galiba hattı taktıktan 4 ay falan kullanabiliyoruz galiba sonra ne yapmam lazım tr dede kullanabilmek için ne kadar masraf olur bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim biraz detaylı anlatırsanız daha iyi olur iyi forumlar :)
  6. A

Yurt dışı kayıtlı telefon alıcam

Arkadaşlar iPhone 12 yada 11 almayı düşünüyorum malum tr de baya pahalı bende baktım araştırdım 11-12k civarında yurt dışı iPhone 12ler vardı sizce almak mantıklımı napmalıyım
Top Bottom