Arama sonuçları: *

1. I

Yardım Samsung Sosyal medya içerik atma Sorununu Çözdü mü?

Sosyal medya ya önceden video atarken sadece iphoneler iyidi diğerleri kötüydü. Şuan ne durumda acaba bilgisi olan var mı? Bi ara çözüldü gibi bir şey duydum ama bilmiyorum. Bu görüntü bozulması düzeldi mi videolarda
  2. I

Yardım İphone 15 pro veya pro max hakkında yardım lazım

Yakın zamanda 15 pro veya pro max alacağım ve sosyal medya için video paylaşmak için kullanacağım. Kamerada vifeo çekerken v.s bir sorunu yok demi iyi şuan durumu arka kamera için
  3. I

Android S22 alınır mı? değer mi fiyatına

bana video çekme özelliği iyi olan bir telefon lazım ama android olsun istiyorum. asıl telefonum iphone ve 2 tane iphone olsun istemiyorum. baktığımda s22 mantıklı geldi s23 ile arasında çok fiyat farkı var vermeye deymez diye düşündüm.
  4. I

babama telefon önerisi lazım

babama max 10 k ya kaçak filan değil trden alınan ve olabildiğinde uzun gidebilecek telefon lazım. fiyat ne kadar düşük olursa iyi olur illa 10 k olmasın ama uzun süreli dayansın
  5. I

iphone alıcam hangi satıcı almalıyım

iphone 11 64 gb alıcam 2, telefon olarak 16 k ya gürgençler satıyor 16,450 ye amazon satıyor sizce hangisinden almalıyım.
  6. I

İphone 11 bu satıcı güvenilir mi?

s22 alıcaktım iphone 11 almaya karar verdim 64 gb olarak 2, telefon olarak kullanıcam. şuanda en ucuz satan TROY diye bir yer var apple yetkili satıcısı diyor ama doğru mu bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. bide siyah ile beyaz arasında kaldım siyah parmak izi bırakıyor sanırım o yüzden...
  7. I

bu satıcı güvenilir mi?

telefon alıcam ama düzgün bir yerden almak istiyom. bu satıcının altında samsung yetkili satıcısı yazıyor ama ne kadar doğru bilmiyorum. https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-galaxy-s22-5g-128-gb-siyah-fiyati,1664942350.html
  8. I

Samsung s22 Fe ne zaman çıkar?

s22 almayı düşünüyorum ama acaba s22 fe çıkınca batarya kapasitesi az da olsa artarmı beklesemmi diye düşünüyorum. 2. telefon olarak alıcam kamera önemli benim için. ana telefonum iphone 13 2. yi android düşünüyorum ortalama 15 16 k ya kadar bi telefon düşünüyorum. s22 fe beklenir mi s23 ler...
  9. I

max 15 16000 bandında telefon önerisi arıyorum

beyler asıl telefonum iphone 13 2. bir telefon arıyorum iş için kullanıcam. genel olarak hep telefon evde kalıcak yanıma fazla almayacam arada bir. ARADIĞIM ÖZELLİKLER: en önemlisi kamerası iyi olmalı. hızlı olmalı. arada bir bu telefondan evde belki ayda yılda bir oyun oynarım v.s benim...
  10. I

Yardım 15 BİN TL ye kadar telefon önerisi olan var mı?

1.öncelik kamera video çekilecek genellikle 2.öncelik batarya performansı 3. LCD ekran olmamalı 4.kamera öncelik olduğu için ois olmalı Butce 15 k telefon önerilerinizi bekliyorum.
  11. I

Yardım Iphone 13 alicam nerden alsam kararsiz kaldim.

Beyler iphone 13 alicam sarj aletiyle hepsi buradadan aldigim ile iphone orjinal sayfasindan almam arasinda 750 800 oynuyor. Hepsi buradadan alip bir sorun cikarsa iphone servisinden fabrika cikisli hata raporu alip sonra degisim yapiyolarmis sizde nerden almaliyim
  12. I

Iphone 13 almayi dusunuyorum nerden almaliyim

Iphone 13 almayi dusunuyorum fakat mediamarkt veya vatan veya teknosa gibi yerlerde 16300 e almak mantikli mi yoksa hepsi burada n11 veya trendyoldan mi almak mantikli trendyol hepsi burada veya n11 de 15300e bulunabiliyor.
  13. I

Iphone 13 renk öneri

Ben yakin bir zamanda iphone 13 almayi dusunuyorum 1 hafta kadar sonra renk olarak mavi guzel gibi kirmizi pembe benlik degil ama gece yarisi ve yildiz isigi mi ne o 2 sini acikta hic bir yerde goremedim kararsiz kaldim gece yarisi ve yildiz isigi nasil diye yoksa mavi dusunuyorum
  14. I

ORTALAMA 9000 - 10000 TL ARASI TELEFON ÖNERİ

Telefon almayi dusunuyorum 9bin ile 10 bin arasi butce var. Aslina bakarsan android bir telefona 9 10 k vermekte istemiyorum hemen piyasasi degeri dusuyor diye apple alsam 13 16 k onada o kadar vermek istemiyom. Benim icin kamera ekran önemli arada bir de oyun oynarim o kadar. Sarjda önemli.
  15. I

8000 ₺ telefon önerisi

Telefon almayi dusunuyorum önümüzdeki ayin sonuna dogru max 8 k bütçe var tabi daha aşşa olursa iyi olur. Benim icin önemli olan kamera+ batarya cok nadir oyun oynuyorum oda pubg tarzi degil yani. Aklimdaki dusunce s21 fe beklemek aralik sonu veya ocak basi gibi cikacakmis
Geri