Arama sonuçları: *

1. Samet Schwarz

Yardım iPhone X vs SE 2020 ?

selamlar iphone telefon almak istiyorum sizce iPhone x mi mantıklı yoksa iPhone SE 2020 mi? x'in sorunlu olduğunu söylüyorlar çok kararsız kaldım kullanan arkadaşlar aydınlatabilir mi beni :D
  2. Samet Schwarz

Xiaomi Redmi Note 10S vs Note 10 5G

Arkadaşlar iki telefon arasında kaldım Note 10 5G'de 90hz olması beni çok sardı ama AMOLED ekran değil Note 10S AMOLED ama 60hz Kamera açısından 10S bi tık daha iyi performansta ise 5G 2.2ghz olması nedeniyle bi tık daha erken açıyor uygulamaları siz olsanız hangisini alırdınız?
  3. Samet Schwarz

Yardım Xiaomi Redmi Note 8 2021 alınır mı?

arkadaşlar redmi note 8 2021 almayı düşünüyorum günlük kullanım için insta whatsapp tarzında uygulamalar için pubg oyun falan yok birde normal 8 ile 8 2021 aralarında cok fark var mı sizce hangisini almalıyım
  4. Samet Schwarz

Yardım Xiaomi Mi 11 Lite alınır mı?

kullanan var mı memnun musunuz fiyatı sormayın başka telefonda önermeyin lütfen
  5. Samet Schwarz

Yardım Redmi note 8 pro vs Redmi note 10 hangisini almalıyım?

Arkadaşlar telefon alacağım ikisi arasında kaldım redmi note 8 pro mu daha iyi redmi note 10 mu ekran olarak 10 daha iyi dediler işlemci olarak 8 pro ben günlük kullanım için alıyorum 8 pro alırsam 128/8 versiyonu 10 alırsam 128/6 versiyonu alacağım sizce hangisini almalıyım?
  6. Samet Schwarz

Yardım Redmi note 8 pro da 8gb ram varmı?

arkadaşlar ben xiaomi redmi note 8 pro aldim.128gb 8gb ram versiyonu. ama kime desem 8gb ram inanmıyorlar googleden baktım cidden 128gb 6gb ram var bu nasıl olabildi şans işi mi yoksa yazılımsal değişim mi? telefonu ben almadım babam aldı eve getirdi açıkçası bende 8gb ram beklemiyordum :D
  7. Samet Schwarz

Yardım Kaçak (Dubai) sıfır telefon alınır mı?

Arkadaşlar selamın aleyküm. 2000tlye Xiaomi redmi note 8 pro telefon var. Kaçak telefon sadece garantisi yok sıfır telefon yep yeni. Sizce alınır mı
Geri