Arama sonuçları: *

1. holmberg

2500 TL ve altı telefon önerisi

Bu konuyu arkadaşım için açıyorum 2500 ve altı telefon arıyor ara sıra oyun oynuyor aldığı zaman oynayacağı oyun sayısı 3 ü geçmez öyle diyeyim Kamera ön planda olursa sevinirim.
  2. holmberg

A52 ve A72 Fiyatına değer mi ?

A52 ve A72 fiyatlarına değer mi ? A52 ve A72 arasında ki özellikler ve farklar neler ? aralarında ki özellik için 900 TL verilir mi ? Mevcut fiyatları: A72 : 4839 A52: 3979
  3. holmberg

A52 ne zaman satışa çıkacak

A52 ne zaman satışa çıkacak ? Hepsiburada üzerinden en erken ne zaman alabilirim sanırım 1 nisan diyorlar ama emin değilim.
  4. holmberg

Hepsiburadadan telefon alınır mı ?

Hepsiburada dan telefon alınır mı güvenlimidir ? Ailem içinden farklı bir şey çıkmasından korkuyor :D
  5. holmberg

Samsung A52 bayilere gelir mi ?

1 Nisandan sonra herhangi bir samsung mağazasında bulabilirmiyim A52 yi ? Bulamazsamda en geç ne zamana kadar bayilere gelir bu telefon ?
  6. holmberg

Samsung M51 hangi mağazalarda bulabilirim ?

Samsung M51 alacağım hangi mağazalarda bulabilirim. ? Teknosada varmıdır ?
  7. holmberg

Telefon önerisi çok kararsızım

Arkadaşlar redmi, xiaomi falan önermeyin rica ediyorum. Samsung A71 mi almalıyım yoksa Oppo Reno 4 Lite mı ?
  8. holmberg

Sizce Samsung A51 mi almalıyım yoksa Oppo Reno 4 Lite mı ?

Telefonda savaş oyunları oynayan birisi değilim (PUBG veya COD Mobile) gibi.
  9. holmberg

Telefon Önerisi yapabilirmisiniz kararsız kaldım

Merhaba uzun zamandır telefon bakıyorum Samsung a31 i beğenmiştim fakat oppo reno 4 lite da çok güzel ikisinide çok beğendim aralarında ki fiyat farkı 500 tl falan fiyat konusunda bir problemim yok 3000 yerine 3500 tl verebilirim fakat hangisini alsam daha rahat ve iyi olur Mobile oyun oynayan...
Top Bottom