Arama sonuçları: *

1. imemircan

Öneri S20 FE ile S21 FE arasında hangisi?

Selamlar, yakın zamanda telefon alacağım ve S20 FE almaya karar vermiştim. Fakat S21 FE'nin S20 FE'ye göre tam da aradığım özelliklere sahip bir telefon olduğunu gördüm. Fakat şuan piyasada 4-4.5K arası bir fark var bu iki cihaz arasında. Bana pek değmez gibi geldi fakat S20 FE'nin güncelleme...
  2. imemircan

Öneri 10K civarı bütçede telefon önerisi

Selamlar, telefonda kamerasını iyi olmasını istiyorum. Sosyal medya'da fotoğraf falan paylaşırken kalitenin güzel olmasını istiyorum. Yazılımı beni uğraştırmasın, arayüzü güzel olsun. Ekran süresi 1 günü kurtarsa yeter benim için. Oyun oynamam oynasam da basit clash royal tipi oyunlar oynarım...
  3. imemircan

Öneri Xiaomi Redmi Note 9S ile Oppo Reno4 Lite takas olur mu???

elimde redmi note 9s var oppo reno4 lite ile takas yapmak mantıklı mıdır sizce?
  4. imemircan

Öneri 4000TL telefon önerisi

Selamlar, babam için en fazla 4000tl tutacak telefon arıyoruz. Kendisi çok telefon kullanmaz arada bir instagramda veya tik tokta dolaşır. Sadece iş gereği whatsapp da baya aktif ve şarj ömrü ne kadar iyiyse o kadar iyi. Fotoğraf çok çekmez o kadar da kaliteye dikkat etmez. Oyun oynamaz en fazla...
  5. imemircan

Öneri 5000TL fiyat bandında hangi telefon alınır ?

Selamlar, bu fiyat aralığında telefon aramaktayım. Aradığım özellikler şunlar: Ekranı kaliteli olsun dizi film izlerim. Hoparlörü aman aman olmasa da en azından kötü olmasın. Kamera kalitesi iyi olsun. Bataryası beni uzun süre tutması lazım. Çok oyun oynamam CLASH ROYALE falan girerim en fazla...
  6. imemircan

Öneri Xiaomi redmi note 8 pro hala alınır mı ?

Tabikide alınır fakat benim olayım şu ileriye dönük olması her açıdan. İşte mesela yazılımlar android veya miui güncellemeleri ilerde telefonu yavaşlatır mı ? miui 12 güncellemesi sıkıntı yaşatır (kullananların deneyimini görmek isterim varsa eğer kullanan) mı ? Maalesef peşin fiyat...
Geri