Arama sonuçları: *

1. E

Bu iPhone 11 Alınır Mı?

Merhabalar. Kutulu Faturalı iPhone 11 Beyaz Ekran Değişen (Face İD Off) Arka Cam Çatlak Pil Değişmiş (Realpower) Bu telefon 8000'e alınır mı TR Cihaz
  2. E

Güvenilir Telefon tamircisi nasıl bulabilirim?

Telefon tamircisi tanıdığı olan var mı 12 ön cam değişimi ihtiyacım var
  3. E

IPhone 12 YD Alınır Mı?

Arkadaşlar yd telefon olayı nedir beni aydınlatabilecek birisi var mı? Ben yd telefonu 4 ay tek sim 4 ay tek sim 8 ay kullanım hakkı var zannediyordum. Bugün bir telefoncudan telefon alıcaktım içine imei attık falan dedi hiç bir şey anlamadım. Aydınlatabilecek var mı? YD Telefonu nereden alabilirim?
  4. E

Yenilenmiş Telefon Alınır Mı?

Yenilenmiş Iphone 11 Buldum. Fiyatı Cazip Geldi Açıkcası. Bütçem çok yok bu civarda 2. el de çalıntı çıkması tarzı durumlardan dolayı başım ağrımasın istiyorum. Bundan dolayı yenilenmişe yönelmek istedim. Hbbilişim güvenilir midir alışveriş yapan olduysa yardımcı olabilirse çok sevinirim...
  5. E

Telefonum Ne Kadar Eder.

09.10.2020 Tarihinde Alınmış Oppo A72 128GB/4GB Ram Uzay Moru Rengi Kutusu vardır. Kırılmaz camında çizikler vardır. Ne kadar eder?
  6. E

Telefonum Kaça Gider

09.10.2020 Tarihinde Alınma Elimde Oppo A72 Var Kutusu var. Kırığı falan yok. Sadece kırılmaz camında bolca çizik var. Kaça gider?
  7. E

Bu Iphone 11 ne kadar eder?

Burasında sıkıntı var Iphone 11 Product(RED) 128GB Kaça gider sizce? TR Cihaz Kutusu var.
  8. E

2. EL Iphone 11 alırken dikkat etmem gerekenler

2.el 11 alıcağım nelere dikkat etmem lazım? 1668358536 @şahin doğan
Top Bottom