Arama sonuçları: *

1. victreX

En Fazla 3500 TL Telefon Önerisi

Dedem için akıllı telefon alacağım uzun yıllar götürecek düzgün bir şey arıyorum.
  2. victreX

En Fazla 7000 TL Telefon Önerisi

Şu an lise 2'ye gidiyorum. Elime güzel bir fırsat geçti 2 hafta içinde telefon almam gerek. Bena üniveristeye gittiğimde bile sorun çıkarmayacak bir telefon lazım. Zaten lise 2 bitti sayılır. Yani en az 6 yıl beni götürmesi gerek. Çok oyun oynayan birisi değilim, telefonu zorlayacak (PUBG) gibi...
  3. victreX

120Hz ve 90Hz arasında fazla bir fark var mıdır?

90Hz hem batarya sağlığı hem göze hoş görünmesi için ideal gibi düşünüyorum. 120Hz ve 90Hz arasında gözle görülür bir fark var mıdır?
  4. victreX

5G Ülkemize Ne Zaman Gelir?

Şu anda yapılan çalışmalar varmı son durumu nedir ülkemizde 5G'nin?
  5. victreX

Max. 6600 TL Telefon Tavsiyesi

Şu an kullandığım Redmi Note 7 telefonumu satıp yeni bir telefon almaya karar verdim. Bütçe max. 6600 TL bu fiyatın üzerine çıkamam. Yeni alacağım telefonda 5G, 60Hz+, OIS, Amoled veya Super Amoled ekran olmasını istiyorum. Ben araştırdım ama düzgün bir telefon bulamadım. A33'e baktım ama pek...
  6. victreX

Öneri 5500 TL Telefon Önerisi

Fiyatı ~5500 TL olmak üzere kamerası ve oyun performansı iyi, şarjı uzun gidecek bir telefon arıyorum. 2022 yılında çıkmış olursa iyi olur. Çıkacak olan yeni modeller varsa onları da bekleyebilirim 2-3 ay.
  7. victreX

Max. 3000TL Telefon Önerisi

Arkadaşlar dedem için telefon alacağım. Youtube, WhatsApp gibi hafif uygulamalar kullancak. Bütçesi 3000 TL. Oyun oynayacağını kesinlikle düşünmüyorum. Ama şarjı uzun gidecek ve uzun yıllar kullanabileceği sağlam bir telefon istiyor kendisi.
Top Bottom