Arama sonuçları: *

1. H

Öneri S23 ve s24 serisi 30k altına dusmez mı? veya ıphone 13

beyler dusmez mı bunların fıyatı 2025e gırıs de vs eldekılerı bıtırmek ıcın?
  2. H

30kya telefon onerisi seri bir tık ustune cıkamıyorum

seriden lazım abiler ablalar.
  3. H

Yardım Beyler hepsi çok güzel kullananların deneyimi nedir? samsung- xiaomi- honor- realme

S23 fe - s24 fe - Honor 200 pro - Realme GT6 - Xiaomi 14t Hangisini alayım fikirleriniz nedir? 30k ustune cıkamıyorum hepsiburada limiti ile alacağım.
  4. H

Yardım Bu saçmalık niye sebebi nedir?

agalar s23 nasıl s24 ile aynı fiyat la?
  5. H

anneme telefon alacağım nait para var 7k ve altı

önerilerinizi bekliyorum.
  6. H

samsung s22 gold versiyonu yok mu?

Hiç bir satıcıda denk gelmedi ama birisinin elinde gold görür gibi oldum?
  7. H

20k bütçem telefon önerisi rica ediyorum!

bütçemi zorlarsam çok çok zor s23 alabilirim 27 bandında ama zorlamak istemiyorum s23 fe ekran oranı beğenmedim çok kalın s22 hakkında fikriniz nedir? yada bulabilirsem garantili s23 mü alayım ikinci el?
  8. H

Anneme telefon alacağım yardımcı olur musunuz!

vodofone faturaya ek alacağım seçeneğim pek yok bunlardan başka? kimisi ikinci el kimisi sıfır.
  9. H

Anacuğumun Telefonu Bozulmuş Sizce hangisini alayım? Faturaya ek)

1: redmi note 10s ikinci el 2: galaxy a32 ikinci el 3: infinix hot 30i sıfır 4: vivo y16 sıfır 5: casper via f30 sıfır 6: infinix hot 20i sfır 7: omix x3 sıfır 8: mipo m25 sıfır fiyatlar ayda 600 700tl ödeme ile alınabilecek seçenekde o sebepden dolayı sizce hangisi uygun onu alayım öneriniz...
  10. H

Beyler yardımlarınızı talep ediyorum Telefon Önerisi!

İyi akşamlar.. valideye anneler gününde hediye telefon alıcam şimdi kullandığı telefon baya eski 7 8 senelik.. ne alabilirim hepsiburada 6 taksitle vs öneriniz var mı? kamerası iyi olsa yeterli oyun oynayan birisi değil pek?
  11. H

Apple'a gelen zam neyin habercisi??

Beyler elimde hepsiburada limiti var muhtemelen seçimden sonra apple' a tekrar zam gelir dusuncesındeyım almalı mıyım sizce?
  12. H

Teknoloji desteği önemli soru!!!

İyi forumlar size bir sualim var.. ben şuan üni ogrencisiyim aktif ogrenciligimin bitmesine 1 2 hafta kaldı... Bu destekten öğrencilik devam ederken başvurup öğrencilik bittiğinde yararlanabiliyor muyum... Ve parasını iade alabilen oldumu ben hiç duymadım çünkü?
Top Bottom