Arama sonuçları: *

1. Ş

Hangi yurt dışı iPhone 15 alınmalı?

Yurt dışı iPhone 15 alacağım. Model numarasını kontrol ettiğimde 4 farklı model olacak. Çin. Amerika. Japonya. Türkiye. Fark eder mi hangisini alırsam alayım 8 ay kullanabilirim? Aralarında fark oluyor mu?
  2. Ş

Yurt dışı iphone 13 neredem alabilirim

Yurt dışı olacak Kesinlikle sıfır olacak. Yenilenmiş olmayacak.
  3. Ş

Bu siteden iphone 12 alınır mı ?

https://m.n11.com/urun/apple-iphone-13-128-gb-apple-turkiye-garantili-2141312?magaza=masternanokirilmaz&renk=kirmizi&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Güvenilir mi. Fiyatı uygun geldi. Apple Tr garantili mi ?
  4. Ş

2024'te hangi İphone hala alınır ?

Oyun hiç oynamıyorum. Min 2 yıl daha güncelleme alacak 256 gb olacak Sosyal medyada geziyorum. Video izliyorum. Böyle kullanımda şarjı 1 gün yetecek hangi iphone almalıyım ? Sıfır alıcam ve Apple garantili olacak. Aklımda İphone 12 var ama şarjı yeter mi emin değilim. Bütçe belirtmiyorum. 1 gün...
  5. Ş

Redmi Note 12 Pro 5G (8 GB / 256 GB) alınır mı ?

Redmi Note 12 Pro 5G (8 GB / 256 GB) Redmi Note 12 Pro 5G detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Kullanım amacım: Oyun oynamıyorum sosyal medyada geziyorum sürekli hangi siteden almalıyım ? Distrübüter...
  6. Ş

256 GB Kamerası iyi telefon önerisi

Aradığım özellikler 256 gb kamerası iyi oalcak Bütçe 20.000
  7. Ş

20.000 Tl telefon önerisi

512 hafıza olcak işlemci güçlü olcak kamerası güzel olacak Xiaomi veya huawei tercihimdir. Kendini kanıtlamış F/P telefon önerir misiniz ?
  8. Ş

Samsung A53 ilk sahibinden kaça gider ?

İlk sahibiyim. Mavi renkli olanı kullanıyorum. 6 aylık telefon. Kutu fatura var . Şu an sıfırı 11.000. Kaça satmalıyım ?
  9. Ş

Samsung M33 alınır mı?

Bütçe 7000k. Samsung M33 almak istiyorum. Önerir misiniz? Daha ucuz sabah iyi var mı? Veya bire daha para verip şunu alsan daha iyi olur dediğiniz bir telefon var mı?
Top Bottom