Arama sonuçları: *

1. Uğur Altun

Iphone 13’den Iphone 15 PRO’ya Geçilir mi

Merhaba arkadaşlar şu anda iphone 13 cihazım var iphone 15 pro almak istiyorum. Telefonuma ikinci elden 30000₺ alıcı buldum. 13 ay garantisi mevcut. Üzerine koyup 15 PRO’ya geçmek mantıklı mı? Geçilir mi?
  2. Uğur Altun

iPhone 12 Güncel Fiyat ve Modelleri

Apple’ın kurucuları Steve Jobs ve Steve Wozniak’ın elle ürettiği ilk bilgisayar Apple 1 referans alarak tasarlandı. Bu özel iPhone 12 modelleri iki farklı versiyonla satışa sunulacak. Arka kısmında Apple 1’e ait bir parça bulunduran model 9990 dolara satılacak. Light olarak isimlendirilen diğer...
  3. Uğur Altun

Samsung Note 10 vs İphone 11

Başlıkta konu içeriği oldukça açık. Siz olsanız hangisini neden tercih ederdiniz? * Benim fikrim İphone 11 olurdu. Çünkü işletim sistemi ve güvenlik açısından İOS işletim sistemi Android'in önüne geçiyor.
  4. Uğur Altun

Yardım 7500 TL telefon tavsiyesi

Bütçemi en fazla 8000₺'ye kadar yükseltebilirim. Bu fiyat bandında önerebileceğiniz telefon nedir ve neden önerirsiniz? Beni uzun bir süre idare etmeli. Oyun fazla oynamam. Fotoğraf çekimi, video kaydı yaparım.
  5. Uğur Altun

Yardım iPhone XR vs Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Siz olsanız hangi telefonu neden tercih ederdiniz? Yukarıda ki soruyla konuya başlamak istedim. Telefonumu değiştireceğim bu iki model arasında kaldım. Gönlüm İOS sisteminden yana fakat o fiyata o telefon değer mi bilemiyorum. Telefon ile extrem bir şey yapmayacağım yani günlük kullanım gibi...
Top Bottom