Arama sonuçları: *

1. K

max 6k telefon önerisi

telefonu alacak arkadaşım wild rift falan oynayacakmış kamerası çok ta önemli değil mümkünse ekranı amoled bataryası en az 5000 hafıza 64-128 farketmez 3.5mm jack'ı olsun ve redmi serisi olmasın yeter diyor.
  2. K

ortalama 6500tl telefon önerisi

fiyatı 7000 e kadar çıkartabiliriz ama fazlasına gerek yok o kadar yükseltmeye -telefon 128gb veya üstü olucak -oyun oynanmayacak -kamerası iyi olacak bataryası iyi olacak -ekran hz önemli değil 60 olabilir telefonda oyun oynanmayacak işlemcinin de güçlü olmasına gerek yok bu kriterlere uygun...
  3. K

Öneri max 3500tl telefon önerisi

3500 tl bütçem var telefonda oyun oynanmayacak (oynanırsa clash of clans o tarz oyunlar) önemli olan telefonun ekranı, bataryası ve kamerasıdır. aklımda olan telefonlar şuanlık sadece xiaomi redmi note 10s 128gb 6gb ram başka önerebileceğiniz telefonlar varsa bekliyorum hazır kasım ayı...
  4. K

Öneri Xiaomi Redmi Note 9S vs Xiaomi Redmi Note 9 PRO

birkaç konu okudum aradığım cevapları bulamadım çoğu kişi telefonun buglarından bahsetmiş benim için buglar önemli değil telefonun sağlamlığı, şarjı ve kamerası benim için önemli olandır oyun falan oynamıyorum telefondan sizce bana uygun olan hangisidir ?
Geri