Arama sonuçları: *

1. Rahasam

Yardım Samsung Galaxy M34!

Merhaba arkadaşlar. Forumdaki arkadaşların tavsiyeleri ile bir annemize telefon alacaktık. Bu modeli seçtik. Bu model 5-10k bütçe bandında nasıldır sizce? İkinci bir sorum bu telefona hangi sarj adaptörünü almalıyız. Üçüncü bir sorumda kablosuz bluetooth özellikli bir kulaklık istiyoruz...
  2. Rahasam

Yardım 5-10k Bütçe. F/P TELEFON ÖNERİSİ!!!

Merhaba Arkadaşlar. Maksimum 10k'ya kadar bütçe çıkabiliyorum. Bu fiyata şuan piyasada alınabilecek en iyi en fp ürün hangisidir?
  3. Rahasam

Android Maks 10k Bütçe! ANNE TELEFONU ÖNERİSİ! F/P

Merhaba arkadaşlar. Bir annemize telefon alacağız bütçemiz 10k. Bu bütçeye alınabilecek en iyi fp ürünü arıyoruz yardımcı olursanız sevinirim.
  4. Rahasam

Android 5-10k Arası alınabilecek en iyi F/P Telefon hangisi?

Merhaba arkadaşlar. Bütçem maks 10k. Fiyat performans bir telefon istiyorum. Ne önerirsiniz? Cidden 10 binin varsa 10 bine en iyisi bu dediğiniz telefonları bekliyorum. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.
  5. Rahasam

Android İnfinix veya Tecno marka telefon alınır mı? Alınır ise hangisi?

Merhaba arkadaşlar bu konu hakkında yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum.
  6. Rahasam

Yardım Biraz acil! Turkcell şubelerinden faturaya taksitle alınabilecek en iyi telefon?

Merhaba arkadaşlar. Turkcell bayilerinde faturaya yansıtılacak taksitli telefonlardan hangisi alınır? 10-15k bütçe. Önerilerinizi bekliyorum.
  7. Rahasam

Yardım TECNO Marka telefon önerir misiniz?

10-15k arası bir bütçem var. Telefonda aradığım özellikler kamerası çok iyi olsun istiyorum ve hafıza alanı minimum 256gb istiyorum. Telefonda oyun oynamıyorum. Honor 90 ve Poco X6 pro'yu önerdi arkadaşlar. Honor'u teknoloji mağazalarında bulamadım. İnternet üzerinden satılıyormuş herhalde...
  8. Rahasam

Android Bütçeme uygun telefon önerisi! Yardımınızı bekliyorum!

10k Bütçem var. Maks 12k'ya çıkabilirim. Hangi telefonları önerirsiniz? Telefonda oyun oynamıyorum. Benim için kamera ve depolama alanı özellikleri önemli. Fotoğraf çekimi yapmayı seviyorum.
  9. Rahasam

Yardım Yeni hat alacağım hangi tarifeyi ve operatörü önerirsiniz?

Yeni hat alacağım hangi tarifeyi ve operatörü önerirsiniz? Dipnot: Vodafone hariç!
  10. Rahasam

Öneri Honor 90 512GB 12 GB Alınır mı?

İyi akşamlar arkadaşlar. Telefonda oyun oynayan birisi değilim. İstediğim özellikler kamerası iyi olsun ve depolama alanı fazla olsun. Fotoğraf çekimi yapıyorum. Bu telefonu önerir misiniz? Maks bütçe 15-20k...
  11. Rahasam

Yardım Kamera özelliği iyi olan telefon önerisi!!

Telefonda oyun oynama alışkanlığım yok. O yüzden kamera özelliği yüksek ve depolama alanı fazla bir telefon arıyorum. Neler önerebilirsiniz?
  12. Rahasam

Öneri Xiaomi Red Mi Note 10 pro alinir mi?

Beyler yardima ihtiyacim var. Ben kamera ozelligi iyi bir telefon ariyorum. Oyun falan oynamiyorum. Fotograf cekmeyi seviyorum o yuzden kamerasi ve hafisazi iyi bir telefon ariyorum. Bu telefonu onerir misiniz? Yoksa daha iyisi var mi? Butce max 3750tl.
  13. Rahasam

Android Kamera ozelligi yuksek telefon onerisi

Kamera özelliği iyi bir telefon arıyorum. Oyun vb seyler ile ilgilenmiyorum.
Geri