Arama sonuçları: *

1. A

Küçük telefon önerisi

Babama telefon bakıyoruz şuan ben mi11t pro kullanıyorum. Babam arazide çalışıyor telefon sürekli cebinde oluyor o sebeple daha küçük ekranlı rahatız etmicek dayanaklı bir model bakıyor ne önerisiniz? Garantisiz yurt dışı modellerde olabilir bende şuan o yurt dışı model kullanıyorum bütçe olarak...
  2. A

Mİ 11 pro (T yok) Alınır mı

Her zaman alışveriş yaptığım telefoncuya telefon sorarken bu modeli söyledi, inatla T değilmi deme rağmen hayır dedi mi 11 pro nun resimlerini gösterdi. Xiaomi türkiye garantili diye üsteledi. 8300TL fiyat verdi alınır mı piyasada bulamadım
  3. A

S22 alternatifi telefon önerisi (<13500)

Çok fazla oyun oynamıyorum kamera ve ekran performansı benim için daha önemli. Apple düşünmüyorum ne önerirsiniz
  4. A

S22 alıcam hangi siteden almalıyım

Acil s22 alıcam ilk defa internet üzerinden telefon alıcam neresi güvenilir hangisinde samsung türkiye garantisi var anlayamadım yardımcı olurmusunuz
  5. A

13K Telefon önerisi lazım

Önceliğim kamera ve kullanım ömrü ekstra bir durum olmassa 5 sene kullanıcağım bir telefon olucak, oyun pek oynamıyorum. Eğer gerçekten beğendiğim bir model olursa 15K ya kadar çıkabilirim. Normalde iphone 12 bakıyodum ama fiyatları uçtu 11 de biraz eski gibi onu bilemedim. Android tarafında...
  6. A

15k Kamerası iyi ve uzun ömürlü telefon önerisi

Kamerası iyi pil ömrü yeterli uzun ömürlü telefon arıyorum. Çok fazla oyun oynanmayacaktır. Önerileriniz için şimdiden teşekürler
  7. A

Apple Zamları Geri Alır Mı

Dolar düşmeye başladı bu gidişle 1-2 haftaya Apple 'ın zam yaptığı noktanın altına iner sizce zamlar geri alınır. Veya İndirim vb bişey olup İphone 13 128gb 16bin civarına bulunabilir mi?
  8. A

Xiaomi mi11T Pro vs Samsung S22 vs Iphone 12

Arkadaşlar yukarıda da belirttiğim gibi bu üç modelden hangisini önerirsiniz benim için önemli olan uzun ömürlü olması ve kamera performansı telefondan çok oyun oynayan biri değilim.
  9. A

15.000 Telefon Önersi

Oyun oynanmıcaktır. En az 5 sene götürmesi gerek kamerası ve ekranı güzel bir telefon bakıyorum. Aslında note20 ultra hoşuma gitmişti fakat incelemelerine baktığımda pil ve işlemci performansının çok kötü olduğunu gördüm. Birde 2 sene olmuş telefon çıkalı 5 sene daha idare etmez diye...
  10. A

Note 20 ultra hala alınır mı

Merhaba 10bin Tl civarı telefon bakıyorum 2-3al ay sonra alacağım. Ekran boyutu ve kalemi nedeniyle note 20 ultra çok çekici geliyor. Ama tek korkum ekranı kırılırsa maliyeti çok olur çözüm olarak ta kasko yaptırmayı düşünüyorum sizin düşüneleriniz neler. 5 yıl götürü mü?
Top Bottom