Arama sonuçları: *

1. Isofyan

Android Server kayitli s23 ultra aldim!

Arkadaslar şüphe ettim tasarimi icime sinmedi dedim ama artik mecbur kaldim bir yandan da aldim s23 ultra. Dolaptan server kayitli sekilde aldim 29300+ 600tl hizmet bedeli olarak. Bugun kargoya verecegini soyledi bakalim ne olacak
  2. Isofyan

Yardım DOLAPTAN SERVER KAYITLI S23 ULTRA ALMAK

Arkadaşlar dolap üzerinden Server kayıtlı bir şekilde s23ultra satan birine ulaştım. 29k fiyat istiyor. Daha önce satıcı bir çok satış yapmış ve yaklaşık 80 yorum var ve hepsi olumlu. Kayıtlı bir şekilde xiomi ve Samsung, kayıtsız olarak da ip 13-14 serileri satıyor aktif olarak. Forumdan bir...
  3. Isofyan

Yardım 26388TL S23 TERCİH EDİLMELİ Mİ?

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar. N11de mobile özel Samsung s23 128gb telefon 26500tl, hesaplara tanımlanan indirim kodu ile (Max 111tl oluyor) 26388TL oluyor. Bu fiyata tercih etmeli miyim sizce? Düşünceleriniz neler?
  4. Isofyan

Öneri Server kayıtlı telefon nedir, alınır mı?

Arkadaşlar iyi forumlar. Telefon almak istiyorum ve Samsung modellerine yönelmiş durumdayım. Sarı sitede çok fazla ilanda Server kayıtlı diye satılan ve Türkiye modellerine göre yaklaşık 10-15k daha ucuz olan cihazların olayı nedir? Server kayıt sanırım eski usül illegal kayıt oluyor. Bu...
  5. Isofyan

Öneri 40K BÜTÇE İLE TELEFON ÖNERİSİ

Arkadaşlar yaklaşık 30-40k bütçem var. Telefon önerilerinize açığım. Sıfır almak istiyorum bu bütçelere. İPhone düşündüm ancak 13 falan alabiliyorum bu fiyat bandına ki s23+ ondan daha mantıklı geldi. Siz ne önerirsiniz? 1693597704 Bu vergi indirimi muhabbetini bekleyecektim ama pek hayır...
  6. Isofyan

Android 🔥🔥HONOR 90 RESMİ OLARAK SATIŞA SUNULDU

Arkadaşlar düşünceniz neler? 120hz ekran ile beraber 16.999₺ ile satışa çıktı. İlk satışlara özel hepsiburada'da 1000tl indirim ve Bluetooth kulaklık hediyesi var. Yani yaklaşık 15.000₺ civarlarına geliyor...
  7. Isofyan

Yardım 25K BÜTÇE TELEFON ÖNERİSİ

Arkadaşlar iyi forumlar Artık 5 yıllık android kullanmaktan sıkıldım ve maaşımı aldığım için bu konuyu açıyorum 25k bütçem var telefon önerisini açığım. Aktif piyasasından dolayı iphone dusundum ama şu zamana kadar daha ince hic iPhone sahibi olmadım En az 256gblik telefon arıyorum. iPhone 13...
  8. Isofyan

Android Samsung A32 128GB alınır mı?

Bi tanıdık satıyor 3750tl istiyor. Hazirana kadar garantisi var kutusu faturası falan varmış. Fiyat nasıl sizce alınır mı bu bütçeye?
Top Bottom