Arama sonuçları: *

1. 21ebu

IOS IPhone 11 ile 13 Pro takası?

Merhaba. Pil sağlığı 79 olan yurtiçi sıkıntısız iPhone 11 telefonum var. Değiştirme sebebim son güncellemesini alması. Sahibindendeki ilanlarda 17-20 aralığında iPhone 13 Pro ilanlarından birini gördüm. Telefoncuymuş, yani mağaza. Kadıköyde. Gidip takas yapabileceğimi sordum ve mağazada...
  2. 21ebu

Xiaomi'den iPhone'ye geçmek istiyorum

Merhabalar ben şu anda aktif olarak Xİaomi Redmi Note 9 Pro kullanıyorum ve ısınması falan filan soğudum telefondan bu zamana kadar hiç İOS kullanmadım ama her gördüğümde istedim özendim gerek tasarımı olsun gerek o klavyesi, Whatsapp'ı falan olsun hep özendim işte. İstedim. Bir iPhone alıp bu...
  3. 21ebu

Öneri Fiyat ve marka fark etmeksizin en iyi telefon hangisidir?

Başlıkta da yazdığı gibi, fiyat ve marka fark etmiyor. En iyi telefonları listeler misiniz? Bir de ek olarak Xiaomi redmi note 11 pro nasıldır?
  4. 21ebu

Max 3 bin tl telefon

Kamerası iyi, her şeyin resmini çekeceğim kaliteli olsun, oyun falan oynmyacağım, gündelik İnstagram, Discord, YouTube, Facebook falan için kullanacağım ve şarjı iyi gitsin Xiaomi Redmi 9T düşünüyorum siz ne önerirsiniz?
  5. 21ebu

Android 1.5K Android telefon önerisi

1.5K, en en fazla 2K fiyat bantlarında günlük kullanım (Discord, İnstagram, Facebook, YouTube ve benzeri uygulamalarda kasmayacak) Ama Allah kitap aşkına Samsung Galaxy A8 (2016) gibi bir telefon önermeyin ya evet çok ama çok güzel ama 10 santimden düşen telefonun da ekranının mürekkebi akmaz...
Geri