Arama sonuçları: *

1. Omeraslan93

Kasımda ıphone 12 indirim olur mu

Kasım ortaları gibi iPhone 12 sıfır almayı düşünüyorum. Başka telefon önermenize gerek yok teşekkürler. Fiyatı artar mı düşer mi? Yoksa aynı 30k limitinde mi olur? Artar diyorsanız. Ekim sonu gibi almaya çalışırım.
  2. Omeraslan93

Öneri 2024de s22 alınır mı?

18-19 k civarina 128gb s22 alınır mı? Poco diyor herkes ama onunda işletim sistemi ınsta bildirimleri sıkıntı. Xiaomi işletim sistemi zaten lullandım ayrıca plastik kasa olmasıda kötü. Sırf cam metal diye s22 alınır mı? S23e param yetmiyor fe editionda malzeme kalitesi kötü plastik premium his...
  3. Omeraslan93

Öneri Honor 90 telefon nasıldır?

F/p olarak onerır mısınız? Gunumuze gore ıslemcısı yetersız mı? Honor 90 512 GB Fiyatı:14.649
  4. Omeraslan93

Android telefon takas desteği ile bir kaç sorum var

Telefon bilgilerini girdim aşağıda görürsünüz.Telefonda kılcal çizik bile yoktur.Sorunsuz kullanıyorum.Bu verdiği fiyat teklifi ile a 35 alınır mı?Bu verdiği fiyat doğru mudur?
  5. Omeraslan93

Yardım İki telefon arasında kaldım yarsım

Beyler Vodafone dan tarifeme ek telefon alacağım. Mecburen pahalıya gelecek 12 ay faturaya ek. İki telefon var bütçeme uygun fiyatları aynı Oppo A74 128gb xiaomi note 10s 64 gb Eski telimde 64 gb yetiyor bana xiaomi bundan daha iyi diyorsanız sorun olmaz. Hangisi daha iyi?
Top Bottom