Arama sonuçları: *

1. B

Asus zenphone 6 alınır mı

Merhaba kardeşim için asus zenphone 6 almayı düşünüyorum oynadığı oyunlar minecraft roblox geometry dash gibi oyunlar bide youtube de sorun yaratır mı
  2. B

Asus memo pad 7 mi ASUS zenfone 6

2 gün sonra kardeşimin doğum günü 1200 TL bütçem var 1 telefon 1 tablet buldum kardeşim minecraft roblox geometry dash gibi oyunları oynuyor bu oyunlar youtube vs için hangisi daha iyi olur 1200 TL param güvende ile alınabilecek daha iyi bir tablet veya telefon öneriniz varsa söylermisiniz
  3. B

İphone x se 2020 xr xs Bu telefonlardan biri ile havuza girersem bozulur mu

Yukarıda belirttiğim telefonlardan hangisi Kamera ve performans olarak en iyi ayrıca bu telefonlardan biri ile max 2-3 dk olacak şekilde Havuza Max 1 metre derinlikte Telefon bozulur mu ?
  4. B

Huawei P40 Lite mı huwawei nova 90 mı

merhaba arkadaşlar yeni telefon almayı planlıyorum Huawei P40 Lite huwawei nova 90-70 ve 9 se p20 pro seçenkleri var hangisi daha iyidir kardeşime alacağım roblox minecraft gibi oyunlar oynuyor kamerayı pek kullanmıyor bataryası iyi olsun yeter diyor xiaomi tarafında mi 10 lite c10 note 9 pro...
  5. B

Google pixel a6 mı huwawei p40 pro mu

merhaba arkadaşlar telefon alacağımda kamerası güzel olsun istyorum bu 2 seçenek cazip geldi oyun oynamıyorum ip 67 ve üstü olsun kamerası iyi olsun yeter hangisi daha iyi max 20k ya ne önerirsiniz 2 el 1699982769 2 alacağım telefon da kayıtlı ayrıca o fiyata önericekseniz kayıtlı olsun
Geri