Arama sonuçları: *

1. B1L0

Bu telefonların hangisi daha F/P

M52 vs S20FE 256Gb Hangisi daha fp? Arkadaki fiyat farkına değer mi ? Görüşlerinizi bekliyorum. https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/700656-716925/samsung-galaxy-s20-fe-sm-g780g-256_samsung-galaxy-m52-5g/farklari/
  2. B1L0

Yeni̇ Apple Zammi Geldi̇

Cümleten afied. Önümüzdeki birkaç ay içinde telefon almayı düşünüyorum fakat hemen mi almalıyım kararsız kaldım çünkü zamlar geliyor indirim gelmiyor elimi çabuk tutmalı mıyım siz neler düşünüyorsunuz? Eski-yeni fiyat
  3. B1L0

S21 FE ALINIR MI ??? Veya Alternatif Öneriler

Arkadaşlar 9-10K bütçede S21 FE alıyorum son karar olarak. İşlemcisi SD888 olmasa da fena bir işlemci değilmiş araştırdığım kadarıyla (exynos 2100 işlemcili). Son kez sizlere sormak istedim. Çok oyun oynamam genel özellikleri iyi olsun benim için yeterli (Kamera ekran vs)
  4. B1L0

9-9.5K Telefon Önerisi

Soru başlıkta arkadaşlar telefonda çok oyun oynayan biri değilim genel özellikleri iyi (Ekran, kamera , şarj, işlemci falan) ve uzun ömürlü olsun yeter bana. Genelde S21 Fe görüyorum forumda ama yine de sormak istedim. 2.el düşünmüyorum 1651474979 Daha altı da olur 7K ya mesela Oppo reno 6...
Top Bottom