Arama sonuçları: *

1. OdinSonThoR

Sıfır Iphone 13 mü 2.el bulabilirsem 13 Pro mu?

Arkadaşlar 13 alacağım galiba bilmiyorum ama 13 Pro çok güzel duruyor 0 olsa direkt alırım kamerası flnda daha iyi yani ne yapmalıyım? 34 civarından 0 13 128gb fiyat almaya başladım 38-39'a 128-256 lık 13 prolar duruyor pili gidip orjinal servise değiştireceğim zaten yerimde olsanız hangisini...
  2. OdinSonThoR

S23 vs S24 aradaki 7 bin TL'ye değer mi?

Black Fridayi bekliyorum telefon almak için S23 256 GB'lık modeli alacağım çok yüksek ihtimal S24 ile arasında 256gb'lık model için konuşuyorum 7 bin tl fark var cidden değer mi bu paraya? Bilgidiğim bi Snapdragon Exynos farkı var kameralar donanımsal olarak aynı, ekran neredeyse aynı sadece...
  3. OdinSonThoR

Samsung Galaxy S23 almalı mıyım?

Merhabalar, hayatım boyunca telefon benim için çok önemli olmadı hep idarelik telefon aldım ve 2-3 yıl idare edip bozuldular genelde son 1 yılları işkence gibi geçer son telefonumda bana 5 aydır işkence çektiriyor yenisi alıp kıracağım. Bu sefer parası neyse verip en azından şöyle 4 yıl kafadan...
  4. OdinSonThoR

Easycep'den Iphone 6S alınır mı

Selamlar şimdi size olayı kısa öz anlatıyorum telefonum kendi kendine tıklamaya başladı, her android telefonun sonu ekranı kasadan ayrıldı saçma saçma işler yapıyor Normalde param olana kadar bu telefonu kullanacaktım en kötü Iphone 13'e para biriktirene kadar bu teli kullanacaktım ama...
  5. OdinSonThoR

2.el Iphone 12 alınır mı?

Telefon alasım var 11 eskidi ve uyguna bulursam 11 alırım ama 12 istiyorum 2.elde TR cihazı 100-95 pil sağlığı ve garantili bir telefona maksimum ne kadar verilir?
  6. OdinSonThoR

5k bütçede aşağıdakilerden hangisini tercih etmeliyiz

Annemin telefon gg oldu bizde babamla bir süredir telefon alacaktık ama ekstra masraflar girdi araya Bende az idare et telefon alalım dedim, 5k bütçe koyduk taksitle alacağız o yüzden direk easycep ve muadillerine baktım. Telefonlar evet eski ama annem teknoloji aşığı değil depolama sıkıntı...
  7. OdinSonThoR

Ucuz telefon önerisi

Selamlar gelecek ay ilk staj maaşım yatacak ve anneme telefon almak istiyorum babamda üstünü ben eklerim sen biraz koy dedi 3000-3500 tl arası bir bütçe belirledim kafamda. 0 telefon alıp giriş segmenti olacağına 2-3 sene öncesinin orta-üst segmenti olsun 2.el olsun düşüncesi var kafamda...
  8. OdinSonThoR

Yurtdışı cihazların olayı nedir alınır mı?

Selamlar bugün arkadaşımla baskete gittik kardeşi de geldi İphone 11 64GB almış yurt dışı olarak 9k civarı olması lazımdı sıfır bir şekilde almış. Yıllık 400tl civarı kayıt ücreti varmış aklıma girmedi değil bende yakında İphone almayı planlıyorum 11 veya 12 alacağım yurt dışı olunca kullanmak...
  9. OdinSonThoR

İphone XR alınır mı?

Almak istiyorum, tasarımını beğeniyorum, arada fotoğraf çektiğimde kamerası da yetecek gibi düşünüyorum. Oyun oynamıyorum, instagram, whatsapp fln için. SE 2020 tasarımını beğenmediğim için istemiyorum, birde batarya yüzünden.
  10. OdinSonThoR

Anneme telefon önerisi

Anneme telefon alma kararı aldım aradığım kriterler de telefon bakıyorum. 0 veya 2. el çok fark etmeyecek sadece aradığım bütün özellikler iyi çalışsın yeter. Whatsapp a girebilmeli kardeşimin sınıf gruplarında bulunduğu için whatsapp düzgün çalışmalı. Kamerası çok iyi olmasa da ödev fln...
  11. OdinSonThoR

Xiaomi Mi 9 vs Poco X3 NFC Hangisini almalıyım?

İki telefonu da yeterince inceledim izledim. İkisini de 2.el alacağım çünkü monitör alacağım para lazım. Eski telefonum 3 yıl önce bir kaza sonucu gg olmuştu şuan ki telefonum hediye olmasa yüzüne bakmayacağım bir telefon. Mi 9 garantisiz Poco 2 yıl garantili Aradığım özellikler; Kamera, artık...
  12. OdinSonThoR

Aradığım kriterlere göre telefon önerisi

Dostlar telefon almayı düşünüyorum ama çok param yok aradığım sadece 1-2 özellik var. Eğer güzelse 2. el bile bakarım. -Kamerası iyi olsun cidden neredeyse tek beklentim kamerasının iyi olması. -Batarya ömrü kısa olmasın, gün içinde yarı yolda bırakmasın. -Oyun derdim yok, bamci felan...
  13. OdinSonThoR

2020 yılında İphone x alınır mı ?

İphone x almayı planlıyorum maalesef 2. el alacağım pil sağlıklarına baktığımda 88-91 arası gidip geliyor genelde sorunsuz cihaz bakıyorum 2-3 kullanırım en kötü kardeşime satar başka telefona geçerim ios cihaz kullandım yabancılık çekmeyeceğimi düşünüyorum alınır mı
  14. OdinSonThoR

bu site güvenilir mi

https://www.senkar.net//samsung-galaxy-m30s-cift-sim-cep-telefonu?gclid=Cj0KCQjw6uT4BRD5ARIsADwJQ1-bGxeG570c3r1AlpGmWzR4f3XdG82EjnL7Wr1CdD0TXx2dnK3Kd9waAt-sEALw_wcB
  15. OdinSonThoR

Aşağıdaki telefonlardan hangisini önerirsiniz (sabahkinden daha az)

Sabah yaklaşık 24 telefon arasından önermenizi istemiştim şimdi azalttım ama yine var OnePlus 5 Samsung A50 Huawei Mate 20 lite Xiaomi Redmi note 7 - note 7 pro - mi mix 2 - redmi note 8 - mi 8 ama kameralarına toz kaçmış mi 8 in tamiri kaç para eder alınsa
  16. OdinSonThoR

Aşağıdaki telefonlardan hangisini önerirsiniz

NOT :Aşağıya yaklaşık 24 tane telefon yazacağım minimum hafızası 64 maksimum 128 gigabayt dır ramleri ise 4-6-8 arasındadır tam hatırlamıyorum modeller, sadece yazacağım fortnite oynayıp resim çekeceğim hangisini almalıyım? OnePlus : 3 - 3 T - 5 Samsung : A7 (2018) - A8 (2018) - A50 Huawei &...
  17. OdinSonThoR

İlandaki mi8 alınır mı ?

Arkadaşlar bayramda tatile gideceğim telefonumdan memnun değilim xioami cihaz almak istiyorum 2.el bakıyorum redmi 7 miydi dayanıklı olan bilmiyorum ama onada bakıyorum amks 1450 tlya telefon bakıyorum xiaomi resimdeki tel alınır mı yurddışı kayıtlı arkası böyle 1400 tl birde şebeke sorunlu...
  18. OdinSonThoR

Samsung galaxy note 8 vs Xiaomi mi 8

Fiyatları yakın bu cihazları kullanan varsa tecrübeleri nelerdir Benim için önemli olan kıstaslar Kamera Ekranlarının kaliteleri Pil ömrü Kaç yıl gidebilir Fortnite ve oyun testleri evet youtubeda yüzlerce video var ama forumda daha farklı deneyimleri olanlar vardır diye açılmış bir konu
  19. OdinSonThoR

Telefon önerisi

Fortnite oynatabilen kamerası iyi olan bir telefon bakıyorum 2.el alıcam zaten telefon en kötü kardeşime kalır maks 2500k ya
  20. OdinSonThoR

600-850 tl arası telefon önerisi

Annemin telefonun bataryası şişmiş yeni bataryada almak istemiyorum maks 850 ikinci el vea sıfır telefon lazım whatsapp a gircek fotoğraf çekicek başka bi şey yapmicak
Top Bottom