Arama sonuçları: *

1. S

Yd iphone 11 alabliyormuyum

Yasım 15 yd iphone 11 almayı planlıyom gürcistandan alma imkanım var mı kendi üzerime
  2. S

5k bütçe ile hangi iphone serisini alıyım

Benim isteklerim Tr cihaz Bütün fonksiyonlar çalıssın Tamir vs işlemler gormemiş Bide kutu fatura orjinal sarj aletide olsa tadından yenmez bu istekleri mi yerine getirebilcek iphone hangisi Bütçe 5k
  3. S

Vatan PC, yurt dısında şubesi var mı?

Evt arkadaslar biraz ilginc bi soru kabul ediyorum bide konu baslıgı bulamadım o yuzden sikayet etmezseniz sevinirim neyse gelelim konuya 8plus ve durumuna gore uygun bi fiyatta faturasıda vatan yani cok uygun geldigi için yd mi düşündürüyor soru baslıkta cvplar için tşkler
  4. S

İphone 8 vs bütün teleler

5k ya iphone 8mi almak yoksa sıfır ikinci el farkedmensizin baska herahngi tele mi almak
  5. S

İphone x alcam bu site güvenilir mi?

İkinci el mobil diye bir site ve fiyatı 4800tl durumuda baya güzel gözüküyor bana geliyor güvenilmez size sorayim dedim bu arada satıcı baska ilde yasıyor ben baska bunuda diyim
  6. S

İphone 8 alcam imei alakalı bi sorum var

Adam diyor imei kaydını eskiden ettirmişim kapanma imkanı yok diyır ve 1.7yıldırda kapandıgı yok adamın dedigini gore bu dogru mu
  7. S

Bi sd card telefon a uyumlu olacak diye bir sıkımtı var mı

Yani bu mark telefona illa bu marka sd kart takılacak mı
  8. S

6k tl ye telefon önerisi

Benim için önemli şeyler 1)Ekran özellikleri komple her açıdan iyi olmalı örneğin renk canlılıgı filan 2)telefon hızlı olcak oyunlarda veya uygulamalar kasma donma vs olmayacak 3)bide batarya uzun saatler dayanırsa cok iyi olur Not:ilk ikisi cok önemli yani ilk ikisine önem verelim
  9. S

6K F/P Telefon Önerisi

Benim için önemli şeyler ekran her açından önemli görüntü kalitesi olsun renk canlılık olsun VS anladınız işte Bide telefon hızlı olacak oyunlarda veya uygulamalarda kasma donma VS olmicak uzun zaman kullanımda kasma donma filan olmicak Bide telefon Bi kaç yıl sonra kasma donma olmıcak...
  10. S

iPhone 6s kaç yıl daha gider

Çok fazla oyun oynanmamıştır bana kaç yıl daha gider
Top Bottom