Arama sonuçları: *

1. Sakurajima Mai

25.000TL telefon önerisi

İşlemcisi, kamerası ve bataryası beni memnun edecek en iyi fiyat performans telefonu önerirseniz sevinirim ekranı da güzel olsun :) Zaten bir telefondan bu saydıklarımdan başka bir şey beklenmez :/ Fiyatına göre en iyi telefonu önerirseniz sevinirim😘
  2. Sakurajima Mai

Sizce iPhone 15 alınır mı

Hepsiburada da 3 ay taksit ile 55.000TLye alabiliyorum sizce almalı mıyım millet Yok şöyle yok böyle sorunları var diyor bu yüzden forum arkadaşlarıma sormak istedim.
  3. Sakurajima Mai

Xiaomi Redmi 9T alınır mı?

4893TLye Redmi 9T alınır mi? Max 5000TL bütçem var 4500 diyordum ama 9T ve özelliklerinin görünce arttırayım dedim. Bu telefon iyi midir? Veya daha iyisi var mı?
  4. Sakurajima Mai

Öneri Redmi 10c alınır mı?

Redmi 10c alınır mı ? Veya onun yerine daha iyisi varsa onu önerir misiniz?
  5. Sakurajima Mai

3500-4000TL telefon önerisi

Yurtdışı olmayan taksitle alabileceğim en iyi TR garantili telefonun önerir misiniz?
  6. Sakurajima Mai

Öneri Galaxy M23 5G vs Redmi Note 10S

Kameraya pek önem vermem daha çok performans istiyorum, ikisi arasında çok kararsızım biri IPS 120hz ekran diğeri 60hz amoled ekran amoled olan 1100nit ekran parlaklığı diğeri 450 eğer oyunda ikiside 60fpsyi geçemiyorsa hz düşünmeme gerek yok diye düşünüyorum hmm çok kararsızım hangisini...
  7. Sakurajima Mai

Öneri 6000TL telefon önerisi

Geçenlerde kaçak telefon için konu açtım ama baktım ki nakit para tamamlayamam bende TR garantili taksitli alayım dedim 6000TLye performansı ve pili kamerası da çok kötü olmayan bir telefon önerirseniz sevinirim:)
  8. Sakurajima Mai

5000TL en iyi kaçak telefon önerisi

5000TL en iyi kaçak telefonu önerirseniz sevinirim. En çok performansa ve pile önem veririm kamera onlardan sonra önemsediğim şeydir:) 1678533021 hızlı şarj özelliğide olsa iyi olur
  9. Sakurajima Mai

7000-8000 TL telefon önerir misiniz

7000-8000 TL Bandında en iyi oyun performansı olan telefonu önerir misiniz kaçak almayı düşünüyorum ona göre beni ugrastirmayacak bir telefon olursa iyi olur.
  10. Sakurajima Mai

10bin TL güçlü telefon önerisi

10bin TL bütçem var iphone muş samsungmuş bana farketmez bu fiyata en güçlü pili en iyi ekranı güzel kemerasi da fena olmayan güzel bir telefon önerirseniz sevinirim. (oyun performansı güzel olsun)
  11. Sakurajima Mai

6500TL en iyi telefon önerisi

En iyi 6500tlye alınacak telefonu önerir misiniz. 1659690637 İşlemci performansı iyi olsun istiyorum önerilerinizi bekliyorum.
  12. Sakurajima Mai

IOS 2022'de iPhone XS Max alınır mı

iphone almayı düşünüyorum. sizce 2022de iphone XS max alınır mı ne düşünüyorsunuz. önerebileceğiniz 2.el temiz ve ucuz iphone XS Max varsa iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
  13. Sakurajima Mai

8000TL en iyi telefon önerisi

8000 TL bütçem var bu bütçeye alınabilecek en ama ennnn şahane ötesi telefonu önerir misiniz.:)
  14. Sakurajima Mai

Yeni telefonum nasıl ama

Bunu almak yerine başka alabilirdin diyeceğiniz telefonlar varsa iade edip alayım :D
  15. Sakurajima Mai

Android Telefon önerir misiniz

3000 tl bütçem var en güzelinden oyunlarda canımı sıkmayacak bataryası büyük güzel telefon önerir misiniz. Bütçeyi zorlasam 3200 falan yaparım
Top Bottom