Arama sonuçları: *

1. SucukEkmek

Yardım IP6S BU KRİTERLERDE BİR KİŞİ İÇİN UYGUN MUDUR?

Arkadaşlar IP6S 16 GB Telefon SADECE Whatsapp, youtube ve kamera kullanan biri için uygun mudur? Annem kullanacak cihazı. 1695760715 Pili servis gösteriyor onun dışında bir sorunu yok onu da deji marka batarya alıp değiştirmeyi düşünüyorum sizce?
  2. SucukEkmek

Öneri 8.5 - 9K Arası İOS/ANDROİD Telefon Önerisi

Max 9K ya kadar ikinci el sıfır ios Android telefon önerisi
  3. SucukEkmek

Yardım Bu izni vermeli miyim?

Arkadaşlar 2 aylığına köyde kalıyorum burda wifi yok mecbur telefon internetini kullanıyorum turkcellin bu iznini vermeli miyim 1 gb internet almak için?
  4. SucukEkmek

Yardım 3-4.2 K arası Android telefon önerileri

Arkadaşlar 3 - 4.2 k arası telefon onerisi lazım bütçe 1 kuruş dahi çıkmaz 0 olması çok daha iyi olur mecbur kalirsam 2.ele yonelecegim 64 gb hafiza olcak 4 gb ram olcak Bataryasi uzun dayancak Sadece instagram ve whatsapp kullaniyorum 1687287629 Up up up up up up arkadaşlar hiç öneri yok muu
  5. SucukEkmek

Öneri ONEPLUS NORD 12/256 ALINIR MI ?

Arkadaşlar 5 - 6 k civarı telefon arıyorum, ONEPLUS düşünüyorum ancak çevremde herkes XIAOMI, SAMSUNG vs. kullanıyor. Oneplus alınır mı ? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-sifirdan-farksiz-oneplus-nord-12-256-1098765541/detay
  6. SucukEkmek

Öneri 5 - 6 K Arası YD / Yİ - 2.EL / 0 TELEFON ÖNERİSİ

Merhaba arkadaşlar, Haziran başından Temmuz başına kadar çalışacağım, ve artık 9 yıllık Samsung Galaxy NOTE 4'e elveda demenin vakti geldi diye düşünüyorum. 5 - 6 K civarı YURTDIŞI / yurtiçi , sıfır ikinci el farketmeksizin telefon önerilerinizi bekliyorum. Oyun oynamam, kamera ve depolama...
  7. SucukEkmek

Yardım 6 - 8 K Arası Telefon Önerisi

Arkadaşlar 1 asgari ücret ile alınabilecek en f/p telefonu önerir misiniz ? oyun oynamıyorum sadece insta whatsapp vs.
  8. SucukEkmek

Yardım Elimde 3 Adet Telefon Var 2 ANDROID 1 IOS Ne ile takas edebilirim ?

Arkadaşlar elimde 3 adet telefon var SAMSUNG GALAXY S6 32 GB / 3 RAM SAMSUNG NOTE 4 (KENDİ TELEFONUM) 32 GB / 3 RAM IPHONE 6S 16 GB / 2 GB RAM ARKADAŞLAR bu özelliklerde elimde 3 telefon var bu telefonlar + 1k param var nereden takas edebilirim ve ne ile takas edebilirim ? 1682248250 Ne...
  9. SucukEkmek

Samsung Galaxy Note 4'ten Iphone 6S'e geçilir mi ?

arkadaşlar sizce geçilir mi ? 1663610914 arkadaşlar tavsiye verecek yok mu
  10. SucukEkmek

Max 6k Telefon Öneri̇si̇

Arkadaşlar kuzenim için en az 90 hz ekranı olan işlemci, kamerası kaliteli olan telefon önerir misiniz? (İkinci el olmaz) :)
Geri