Arama sonuçları: *

1. byhorozkentli

Bu telefonu alayım mı note 12 pro 5g

Merhaba arkadaşlar Enişteme telefon alacağız şuan kullandığı realme c21 çok geç şarj oluyor diyerek değiştirmek istiyor, Ben araştırdım şu telefonu buldum bütçe 10 gibi dedi https://www.epey.com/akilli-telefonlar/redmi-note-12-pro-5g-256gb.html Sizce alınır mı , bu fiyata başka ne alınabilir...
  2. byhorozkentli

Nokıa 6300 Orjinal Batarya Bulabilir Miyim ? BL-4C

Merhaba BL 4C Olan 6300 ın Orjinalini Bulma Şansım Var mı ?
  3. byhorozkentli

3000 ₺ Telefon Önerisi İstiyorum

Kullanacak Olan 14 Yaşlarında 3 bin ₺ bütçe ile neyi tavsiye edersiniz ?
  4. byhorozkentli

Tuşlu Uzun Şarj Süresi Olan Telefon Tavsiyesi Verir Misiniz ?

Merhaba Öncelikli Olarak Şarjı Uzun Giden En Az 3 Gun Kapaklı Olursa Da İyi Olur Tuşlu Bir Telefon Tavsiyesi ALmak İstiyorum,Annem İçin Sadece Alo Dİyecek Onun dışında Bi İŞlem Yapılmayacak Telefon Lazım
  5. byhorozkentli

S20 FE SD 25 w ile kullanan varmı

Merhaba samsung s20 fe Snapdragon sahibi olanlardan cevap bekliyorum kutudan 15 w ile çıkıyor sanırım bununla 1 saat 20 dk da şarj oluyormuş doğrumu ayrıca 25 watt alıp kullanan varsa kaç dk fark ediyor ?
  6. byhorozkentli

Telefon Tavsiyesi Verir Misiniz Android

Merhaba 4 ile 5.5 bin Aralığında Tavsiye eder misiniz 128 gb hafıza olacak şekilde Teşekkürler Şimdiden
  7. byhorozkentli

F/p Telefon Tavsiyesi Verir Misiniz ?

Merhaba Sevgili Forum Üyeleri; Ablama Yeni Bi Telefon Alacağız, Şuan Kullandığı Casper via m1 gbi bişey, şarj olmuyor artık olduğu zamanda geç oluyor çabuk bitiyor sosyal medya da iken gelen çağrı açılmıyor Vs Vs gibi sorunları yüzünden gına gelmiş artık, Sizlerin Tavsiye Ne olur...
Top Bottom