Arama sonuçları: *

1. KarpuzluFuseTea

Yardım İPhone 14 pro vs 14 pro max

Merhaba arkadaşlar herkese iyi bayramlar öncelikle iPhone 13 kullanıyorum eskidi artık satıp üstüne biraz saha ekleyip iPhone almak istiyorum sıfır düz 15 e 50 vereceğime 2.el 14 pro max almak daha mantıklı geldi sizce başlıkta da belirttiğim gibi hangisini almalıyım siz olsanız hangisini alırdınız
  2. KarpuzluFuseTea

Yardım İphone 15 Plus vs 15 pro

İphone 13 128 gb den geçeceğim. 15 plus 128 gb 2 aylık cihaz pil sağlığı 100 22 ay garanti var Fiyat 53.000 Tl 15 pro 128 gb ve 11 ay garanti kalmış pil 91 hangisi daha mantıklı sizce ? Fiyat 62.000 Tl Siz olsanız hangisini alırsınız
  3. KarpuzluFuseTea

Yardım İphone 15 pro vs 15 pro max

Merhaba arkadaşlar biraz ilginç bir soru olucak ama 2 seçenek arasında kaldım size de sormak istiyorum iphone 15 pro ve ipad 11.nesil mi ? yoksa (İpadin parasını ekleyerek) iphone 15 pro max mi ? Film video izlemeyi seviyorum iphone 13 den geçeceğim . Sizce ipad alınması gerekir mi alanlar...
  4. KarpuzluFuseTea

Yardım 14 pro Max vs 15 pro

Merhaba arkadaşlar şuanda iPhone 13 kullanıyorum telefonum bana yetersiz gelmeye başladı 3. Senesi dolmak üzere 2.elde de satıp üstüne para ekleyip telefon almak istiyorum 2.elde yaklaşık bütçem 14 pro Max kadar üstüne az daha çıkıp aynı şekilde 2.el 15 pro 128 lik alabiliyorum sizce 14 pro...
  5. KarpuzluFuseTea

İphone 15 pro vs 15 pro max vs 16

Merhaba arkadaşlar herkese iyi sosyaller, şu anda iPhone 13 kullanmaktayım 3-4 senedir. İlk çıktığında almıştım 2 kere pili değişti artık performans olarak da cihaz bana yetmiyor, bu telefonu satmamla birlikte 55-60 bin TL bütçem oluyor. 2.el 15 Pro ya da Pro Max düşünüyorum sizce hangisi daha...
  6. KarpuzluFuseTea

Öneri 6000 tl civarı telefon önerisi

Selamlar dostlar telefon almayı düşünüyorum bundan önce samsung grand prime. asus zenfone 3 .lg leon ve şuandada xiaomi mi 8 lite kullanmaktayım artık telefon değiştirme zamanım geldi daha önce android kullandığım için şuanda ios a biraz merak sardım iphone xr buldum 64 gb 5900 TL'ye çizik yok...
  7. KarpuzluFuseTea

Yardım Samsung A52S vs Poco x3GT

Arkadaşlar Selamlar 5500Tl-(maks)6500Tl civarı bütçem var bu iki telefon arasında kaldım pocoda 67 watt sarj samsungda amoled panel yani hepsinin birbirinden farkları var siz olsanız hangisini alırdınız
  8. KarpuzluFuseTea

Yardım 6000 TL Telefon önerisi

Arkadaşlar bu fiyata alınabilecek telefonlar 1-) En az 2-3 sene andoid/İos güncellemesi alacak 2-) 6-8 gb ram Olursa iyi olur 3-) Telefonda oyun oynayan birisiyim 4-) Kamerası arayüz akıcılığı kasma donma çökme yapmayan 5-) Yüksek hızda hızlı sarj olabilen 25 wtt falan 6-) Pil Kapasitesi...
  9. KarpuzluFuseTea

5.000 tl telefon tavsiye

Selamlar brolar 5,000 Tl bütçe var sıfır telefon arıyorum uzun süre götürecek oyun oynuyorum telefonda kamerası sarjı iyi gidecek bir telefon
Geri