Arama sonuçları: *

1. 'SteeL

Hangi iphone daha mantıklı

Merhabalar ,yurtdışı iphone almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım İphone 14 Pro Max ve İphone 15 Pro Max alırsam yurdışı sıfır olarak alacagım , aralarında 8k fark var sizce deger mi ?
  2. 'SteeL

10.000 TL Telefon Öneri

10.000 TL Bütçem var android telefon alacagım ne alabilirim, onerilerinizi bekliyorum.
  3. 'SteeL

17.000TL Telefon öneri .

Mehabalar , 17.000TL bütçme var yurtdışı telefon alacagım sizce ne alınır ? kafamda iphone 14 var . bu paraya daha iyisi var mıdır ?
  4. 'SteeL

6.000 TL ye iphone 11 alınır mı ?

Arkadaşlar bir yakınım yurtdışında ve kapalı kutu 0 iphone 11 in 6.000 tl oldugunu söyledi . daha önceki telefonum iphone 14 di hız konusunda çok fark varmıdır ? 8 ay kullanımı oluyor zaten telefonun son 4 ay ise yanına iphone 7 alıp öyle kullanacagım ?
  5. 'SteeL

İphone 13 Pro VS Xiaomi 13T

İphone 13 pro : 20.000 TL Xiaomi 13T : 12.000 TL daha önceki telefonum iphone 14 dü , sizce hangisi daha mantıklı yurtdışı alacagım .
  6. 'SteeL

2024'de iphone 7 alınır mı ?

2.000 TL'ye İphone 7 alınır mı ? cihazın kasasında hafif vuruklar var herşeyi çalışıyor sadece ekranı degişmiş . hız olarak nasıldır önceki Telefonum İphone 14 dü aşırı fark yaşarmıyım
  7. 'SteeL

İphone 8 Hala alınır mı ?

bir telefon alacagım daha önceki telefonum iphone 14 di , 4.000 tl civarlarına iphone 8 alsam beni idare eder mi ? Oyun oynamıyorum fotograf çekmiyorum, sadece whatsapp , instagram twitter gibi uygulamaları kullanıcam , sizce bu fiyata tercih edilir mi ? ve pili kaç saat dayanır.
  8. 'SteeL

9.000 TL yurtdışı Telefon Öneri

1 Hafta önce iphone 14 telefonum arabanın altında kalıp kullanılmaz hale geldi. 9k bütçem var önerebileceginiz yurtdışı telefon var mı ?
Geri