Arama sonuçları: *

1. ZeusOki

Öneri Samsung S24, S25FE ve Honor 400 Pro Hangisini Tercih Etmeliyim?

İyi Akşamlar Önceliğim Ekran, kamera ve performans güçlü bir cihaz istiyorum. 3 yıl yazılım güncelleme desteği olmasaydı honor seçecektim fakat şuan çok arada kaldım. Önümüzde ki 15 gün içinde almam gerek.
  2. ZeusOki

35 bin ₺ Güncel Telefon Önerisi

Honor 400 Pro düşünüyordum fakat 3 yıl sonunda güncelleme almayacağını duydum bu yüzden biraz soğudum telefondan şuan başka hangi seçenekler var ? Yazılım ile uğraşıyorum u sebeple telefonu emülatör olarak da kullanmam gerekiyor. Güçlü bir cihaz lazım şık olması da önemli. Oyun oynayan biri değilim.
  3. ZeusOki

Öneri 10-12k Arası Telefon Önerileri

Kardeşime telefon alacağım bu bütçede telefon önerileri önerir misiniz ? Ön ve Arka kamera kalitesinin iyi olması önemli bizim için ne önerirsiniz ?
  4. ZeusOki

Max 4k ya telefon önerisi

Anneme alacağım öyle oyun fln oynamıyor ztn önemli olanlar kamerası kalitesi , depolaması ve şarj konusu en iyisi şuan hangisi olur.
  5. ZeusOki

Poco x3 nfc alacağız fakat bi kaç sorum var ?

Normal fiyatı 3.500 tl civarında olan poco x3 nfc 128gb burda bir telefon bayisinde 2.500 tl fakat türkiye garantili değilmiş global miş. Telefonlar orginal miş acaba bi sıkıntı olur mu ? 20 gün içinde birebir değişim veya para iadesi sunuyor . Teknik servis olarak da yardımcı olacağını...
  6. ZeusOki

2000 TL - TR garantili kaliteli telefon arıyorum, öneriniz var mı?

Max 2.000 tl bütçem var önerileriniz nelerdedir ? Telefon konusuna pek hakim değilim tek şartım türkiye de garantisi olsun 2 bin tl ye alınabilecek en iyi telefon ne olur ? ( Az da olsa fiyat aşılabilir)
  7. ZeusOki

Yardım Max 2000 tl Telefon Önerisi

Arkadaşlar tek isteğim mağazadan alabileceğim telefonlar olsun yani internetten alamam önerilerinizi bekliyorum.
Geri