Arama sonuçları: *

1. SECTOSS

Öneri 10k ya islemci odakli telefon önerisi

Yukaridada dediğim gibi 10k ya full islemci odakli telefon arıyorum islemci odakli işlerim olucak (edit,oyun vs) tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
  2. SECTOSS

aylık 2500 tl taksıtlı telefon

12 ay veya 24 aya 2500 tl taksıtlı telefon arıyorum 24 ay olsa daha guzel olur cunku daha yuksek butcelı bır telefon alabılırım faiz önemli değil istediğiniz gibi önerin telefonda ıstedıgım ozellıkler ekranı ve ıslemcısı cok ıyı olsun bu kadar kamerası çöp olsada olur kamera kullanmıcam ama...
  3. SECTOSS

22k ya oyun için telefon önerisi

merhaba kamerası hıc onemlı değil işlemcisi iyi olsun ve ram sayısıda olabılırsa 12gb ram olsa guzel olur (sanal ram olsada olur) android olsun ios tercıh etmiyorum
  4. SECTOSS

Yardım Oyun için telefon önerisi

merhaba bütçem 15k iki kriterim var işlemcisi iyi olsun ve android olsun şimdiden teşekkürler
  5. SECTOSS

pubg 90fps veren telefon onerırmısınız

soru yukarıda butce yok ztn bır telefon en fazla 40k olur sımdıden tessekurler
  6. SECTOSS

Note 20 günlük kullanım için yeterlimi

Evet aslında note 20 den şüphelenmiyorum ama malum Türkiye'de sadece exynos var peki exynos Instagram YouTube sosyal medya kamerada sıkıntı çıkarırmı
  7. SECTOSS

Redmi note 10 hangi seri

Merhaba hem oyun oynicam hem bazen fotoğraf secicem bu seriden hangisini önerirsiniz bana göre note 10s çünkü hem işlemci olarak en iyisi hem 64mp yeter diye düşünüyorum yorumlariniz neler
Top Bottom