Arama sonuçları: *

1. MehmetSG

Android yd telefon önerisi 8-10 k android

şuan hali hazırda yurt dışı poco x3 pro kullanıyorum telefondan genel olarak memnunum ancak benim için tek eksiği ekranının ıps lcd olması ve son güncellemeden sonra yazılımsal bugların artmış olması aklımda redmi note 12 pro 5g var , galaxy a34 5g( öğrenci indirimine denk gelirse alırım)...
  2. MehmetSG

4500(+-100tl) bandında fp telefon önerisi

herkese selamlar yeni yıla girmeden annem için 4500 tl civarı fiyat performans telefonu almak istiyorum,bütçem bu üstüne çıkamam. Telefonu annem kullanacağı için günlük rutinle ,aramayla ve birazda kamera dışında işi olmaz . en azından 2 3 yıl götürmesi gerek. redmi 10 2022 alıcaktım dün...
  3. MehmetSG

2022 iPhone 7 alınır mı?

Merhabalar android ten ios a geçmek istiyorum (redmi note 8) iPhone 7 pil betası 73 başka sıkıntısı yok sizce alınır mı
  4. MehmetSG

Redmi note 8 Satıcam yeni telefon önerisi

Xiaomi redmi note 8 telefonumu satmaya karar verdim (yurt dışı) yerine ikinci el. iPhone 7 , Huawei p30 veya 40 lite almayı düşünüyorum lakin birisi iPhone se 16 gb ve Galaxy a5 2017 iki cihazı başa baş takas teklif etti , başka biri de Huawei p20 lite teklif etti kararsız kaldım ne yapayım bi...
Top Bottom