Arama sonuçları: *

1. B

İphone XS nasıldır rakipleri nelerdir

İPhone X im le İPhone XS i takasladım artık kullandığım cihaz İPhone XS XS in rakipleri nelerdir ve cihaz nasıldır bende ki gold rengi sizin görüşleriniz nedir
  2. B

İPhone X den İPhone XS e geçme ile ilgili sorularım

Elimde ki cihaz İPhone X 256gb Karşıda ki XS 6 64gb ve eski pasaport kayıtlı temiz bir cihaz İPhone XS sahibinden de ilandaydı bende benim İPhone X le takas etmek istedim baya yalvar yakar abimiz 400tl + iphone x ile takası kabul etti param güvende ile sattığı için güvenim biraz var zaten...
  3. B

İphone X hala günümüzde iyi bir cihazmıdır

Arkadaşım bu gün İphone 7 aldı bazı arkadaşlarım ona artık onun yeterli olmadığını ve biraz daha yeni bir model almasaını söyledi benim cihazım onun kin den 1yıl daha yeni bu yüzden açıkcası sormayada çekindim İphone X hala 2023 de güzel bir cihazmıdır
  4. B

iPHONE X vs A52S vs S20 fe

İphone X hediye gelecek arkadaşlar gönlüm X den yana sorduğumda hiç bir şekilde kronik sorun yaşanmamış her şeyi aktif pil salığı %100 tanıdık zaten performansına da baktım şuanda telefon ios 16 ya güncellenmiş ve ona rağmen hala hızlı bir cihaz vallaha arkadaşlar X diyorum ben siz neler...
  5. B

İphone X in rakibi nedir

Hediye iphone X geldi eskiden 7plus kullanıyordum X beni çok rahatlattı geçince İphone X in android rakibi nedir
  6. B

İphone X vs note 8 pro

Arkadaşlar hangisi daha iyidir X hediye gelecek ama note 8 pro yu almam gerekicek sizce bana X daha iyi gibi geldi birde size sorayım
  7. B

İphone X vs İphone 11 (meraktan)

siz olsanız hangisini tercih edersiniz bütün arkadaşlarım x yaa dedi 11 i olan arkadaşım da söylemesi ayıp x alan maldır diye bir cümle kullandı ama 11 baktığımda bence o fiyata o çözünürlükte bir telefon ne bileyim
Top Bottom