Arama sonuçları: *

1. M

S20FE POCO F5 TAKASI

bende s20fe var snapdragon model tr cihazı 128-6 biri takas önerdi poco f5 256-12 yd cihaz kaydı 800tl falan tutar sizce yapayım mı s20fe nin bataryası bana yetmiyor poco f5 in s20fe den tek kötü yanıda kamera gözüküyor ayrıca oyun da çok ısınır mı f5
  2. M

S20FE İPHONE XS TAKASI

Elimde iphone xs var yurt dışı fakat kayıt ettirilmiş 64gb kutulu pili değişmiş şuan sağlık 93 ekran da değişen bu cihazla 6/128 s20fe takas edilir mi telefon TR cihazı bir sıkıntısı yok kutu yok benim telefonun birde kamerasına hafif cizik var kamera yi etkilemeyen
  3. M

Samsung s10e Redmi note 8 pro takas

Arkadaşlar elimde kutulu samsung s10e var yd fakat kayıtlı 6/128 ekran koruyucusunda (ekranında değil koruyucuda) ince bir çizik var biri redmi note 8 pro tr 8/64 takası üstüne 2k tl önerdi telefon sorunsuz kutusu faturası yok sizce yapmalımıyım ve bu telefonu daha sonra s20fe ile takas etmek...
  4. M

İphone alinirken dikkat edilmesi gerekenler

Arkadaşlar bugün kendime iphone se 3.nesil alicam nelere dikkat etmem lazım
  5. M

4500tl telefon önerisi

Arkadaşlar bütçem bu kadar telefonda NFC olmssi önemli hafıza 128 olması lazım en az amaç günlük kullanım hafif oyunlar oynanacak
  6. M

Hangi akıllı telefon alınır

Arkadaşlar aşağıdakiler hangisi alınır 12 ram olan benim ilgimi çekti sizce nasıldır
  7. M

Akıllı Telefon önerisi

Arkadaşlar 3u arasından bir sıralama yapsanız nasıl oludu şu açıdan mesela önerdiğinizde sıkıntı çıktı 2 numarasını alim o mantikta
  8. M

2.el telefon onerisi

Arkadaşlar 2.el kamerası ve oyun performansı kötü olmayan bı telefon lazim
Geri