Arama sonuçları: *

1. Sucuklumen42

Samsung oyunları ekrana ekleme

oyunlar sadece bu kısımda gözüküyor normal ekrana nası eklerim
  2. Sucuklumen42

mobilden steame giremiyorum

beyler mobilden steame giremiyorum yukleme ekraninda takili kaliyor tarayicidab giriyor fakat mobil uygulama olmuyor diğer cihazimdada denedim ayni girmiyor 1692876016 sildim yukledim herseyi yaptim gene ayni
  3. Sucuklumen42

Steam girememe sorunu

beyler boyle oluyor yuklenme ekraninda kaliyor internetim iyi
  4. Sucuklumen42

Samsung cop kutusu gozukmuyo

Beyler galeriye girip 3 noktaya basiyorum gozukmuyor
  5. Sucuklumen42

Samsung galaxy s7 çöp kutusu

Beyler telefonda cop kutusu yok fotoraf siliyom kayboluyo
  6. Sucuklumen42

Samsung mesaj gelince titreme

Beyler nasıl kapatirim hepsini denedim olmadi
  7. Sucuklumen42

Samsung s7 ekranda iz sorunu

beyler mesela pes mobil oynarken ekranin üzerinde kırmızı kırmızı çizgi gibi bişeyler var niye öyle 1690231079 dikkat ederseniz ölü piksel testine girdğimde ekranin arkasi gözüküyor yani uygulamalarin olduğu yer
  8. Sucuklumen42

Samsung s7 edge şarz sorunu

beyler şarz hızlı bitiyor varmı şarz ayari vs..
  9. Sucuklumen42

telefonun ekranini değiştirmek...

beyler değiştirsek.ne tutar
  10. Sucuklumen42

telefon sıfırlama hakkında bilgi

beyler şimdi Samsung s7 telefon var sıfırlamak için eposta ve şifre istiyor bunu sifirlasam Samsung s22 de sifirlanir mi ayni eposta ikisine de bağlı
  11. Sucuklumen42

Çözüldü✓ .

beyler benim telefon kaçak imei yok yani imei olmadığı anlayabilirlermi
  12. Sucuklumen42

Çözüldü✓ sahibinden.com param güvende olayi

beyler biri benim ilana attığım telefonu param güvende ile almak istiyo yani ben param güvendeye güvenemiyorum pek hadi adam alsa baska bi telefon vs yollasa öyle olabilir mi sizce satmali miyim
  13. Sucuklumen42

WhatsApp ve discorda görüntü kalitesi

beyler discord ve whatsappa fotoğraf, video vs atınca görüntü kalitesi çok düşüyor nasıl düzeltirm
  14. Sucuklumen42

Xiaomi guncelleme sarz sorunu

Xiaomi mi 11t pro telefon almıştım şarjı baya iyi gidiyordu şimdi emui 14e güncelledim şarj daha çabuk bitmeye başladi telefoncuya götürsem emui 12.5 falan atsa şarj olayı düzelir mi
  15. Sucuklumen42

Xiaomi watt sarj sorunu

beyler bende mi 11t pro var 4 ay önce aldım yurtdışı cihaz 120w şarj destekliyor sarj aletini ve kablosunu orjinal aldim Xiaomi bayisinden ama şarj ederken 55w max yazıyor anlamadım ama telefon 17-19dk arasi doluyor gene niye 55w max yazıyor onu anlamadim gitti
  16. Sucuklumen42

mi 11t pro 120w sorun

beyler ben yurtdışı mi 11t pro almıstım sonra orijinal Xiaomi bayisinden 120w şarz aletini kablosunu da aldim ama şarj ederken 55w max yazıyor ama telefon gene 17dk ya falan doluyor ama neden 55w yazıyor onu çözemedim
  17. Sucuklumen42

Xiaomi şarz sorunu yardım

Beyler gece telefonu bıraktığım zaman 60 falansa 52ye düşürüyor bunu nasıl düzeltirim
  18. Sucuklumen42

Xiaomi telefon yardim

Merhaba beyler ben emui 14 güncellemesi indirdim fakat telefonun şarzi daha hızlı gitmeye başladi tekrar emui 13e dönmek istiyorum nasıl dönerim telefonu sıfırladım ama halen emui 14 gözüküyor
  19. Sucuklumen42

Xiaomi telefonum yüzde yirminin altina inince sarzi çok hizli bitiyor

Xiaomi mi 11t pro modelini kullanıyorum telefon yuzde 20nin altina inince sarz 1dk da bitiyo nerdeyse
  20. Sucuklumen42

Xiaomi 120w sorunu nasi cozcem

Beyler bende mi 11t pro var 120w orijinal başlık sarz kabloda orijinal Xiaominin kendi bayisinden aldim fakat sarza takinca 55w max yazıyor 120w yazmasi lazim prizden kaynakli degil priz 3500w ztn ama neden oluyo böyle
Geri