Arama sonuçları: *

1. Arda54_TR

S21 FE şarj yöntemi c to c

arkadaşlar elimde 10k mAh powerbank var fakat powerbank üzerinde output olarak type c çıkışı yok sadece input olarak iş yapıyor ve benim telefonum S21 FE nin şarj kablosunun iki ucu da type c bu nedenle powerbanki başka bir şarj kablosuyla yani bi ucu usb diğer ucu type c olarak kullanabilirim...
  2. Arda54_TR

Youtube sorunu tablet??!!

Arkadaşlar inte de bağlı google gmail giriyo ama youtube de bu sıkıntı var çözüm nedir
  3. Arda54_TR

lg k430 kırık ekrandan bilgileri alma

arkadaşlar ekran kırık ne dokunabiliyoruz ne görebiliyoruz içeride önemli bilgilerimiz var ve fotoğraflar var pc ye usb ile bağlıyoruz fakat pc arıza usb olarak gösteriyo çözüm nedir lütfen yardım edin 1606996773 @crazyreign @Abdullah Hacıgül @Linux
  4. Arda54_TR

İphone 4 Açılmama Sorunu

Dostlar telefonu açarken bu çıkıyor ne yapmam gerek 1598194044 @crazyreign @Beyfendiiii6 @Yasin Çelik @Beyfendiiii6 @ventioNN @White Ravens @FarukKusdil
  5. Arda54_TR

Kamera durduruldu hatası

dostalar HTC desire 828 telefonunda kameraya girdiğimde 'kamera beklenmeyen biçimde durdu HTC ye bir hata raporu göndermek istiyor musunuz? 'hatası alıyorum çözümü var mıdır yazılımsal mı donanımsal mı sorun nedir 1596379000 @Yasin Çelik @crazyreign @Beyfendiiii6 @ventioNN @White Ravens
  6. Arda54_TR

Hard Reset sorunu

Dostlar telefona hard reset atmak için ses kısma home ve güç tuşuna bastım devam etmek için bir bölme geldi ses açma tuşuna yani devam etme tuşuna bas 1596373751 TDEVAMI BURADAA tuşuna bastım bu ekranda kaldı 1596374099 @Yasin Çelik @Beyfendiiii6 @ventioNN @White Ravens @FarukKusdil @crazyreign
  7. Arda54_TR

Laptop demonte

Dostlar deniyorum deniyorum çıkaramadım kablo felan mı bağlı bilmiyorum bi el atar mısınoz? 1595365383 @crazyreign @Beyfendiiii6 @Yasin Çelik @ventioNN @White Ravens
  8. Arda54_TR

A20 ekran kırığı

Dostlar 1 sene önce turkcellden galaxy a20 aldım alırken sigorta mı kasko mu ne yaptıemıştık tam hatırlamıyorum bu kasko ve sigorta 1 yıllık mı yoksa garanti bitene kadar mı
Top Bottom