Arama sonuçları: *

1. AMD_islemci

Samsung S22 One UI 6.0 cihaz takılıyor

Oyun vs oynamıyorum arayüz arada takılıyor. 6.1 ile düzelir mi? Yoksa 15 Pro Max'e geçmeyi düşünüyorum.
  2. AMD_islemci

S22 satıp ne alınabilir

17 kya sıfırdan farksız çiziksiz eder mi? satıp ne alayım sizce
  3. AMD_islemci

S22 oyun oynayınca şarj 3,50 saat gidiyor

Video izlersem sadece 5 saat gidiyor normal mi
  4. AMD_islemci

S22 3saat 20 dakika şarjı gidiyor

Uygulamalar arka planda çalışmıyor orta parmaklıkta Bluetooth nfc kapalı, karanlık mod ve göz rahatlığı ekranı açık yani tüm özellikler minimumda 120 hz de yotubeda yapilan testlerinde 6 saat gidiyordu
  5. AMD_islemci

S22 sarj daha fazla gitmesi için ne yapmalıyim

Sorum başlıkta telefon 4 saat falan gidiyor şarjı 6 saate falan nasıl çıkartırım 120 hz kullanıyorum
  6. AMD_islemci

Samsung müşteri hizmetleri

Samsung tan SMS geldi telefonumla ilgili aramışlar ben duymadım ne zaman dönüş yaparlar
  7. AMD_islemci

Telefonunu Samsung servisine gönderen varmı

Samsung telefonunu servise yolladım bdh Samsung servisi gönderen varsa kaç günde geleceğini söyleyebilirmi
  8. AMD_islemci

Samsung Telefon servisi işlemleri ne kadar sürer

Samsung servis işlemleri ne kadar sürer
  9. AMD_islemci

Amazon Samsung S20 fe kapak açık

Ürünü sıfır aldım tırnak girecek kadar bir boşluk var arkada amazonda hangi seçeneğini seçmeniz gerekiyor ürünü sıfıriyla değiştirmek istiyorum -Hasarlı kusurlu ürün -iade veya değişim
  10. AMD_islemci

Yardım Amazondan Alınan S20Fe nin arka kapağında açıklık var

Tırnak girecek kadar bir açıklık var bir tarafta değişim yapmayı düşünüyorum ama beyaz renk stoklarda yok . Mavi , yeşil, lavanta renk seçenekleri var ve arada fiyat farkı var nasıl yapabilirm
  11. AMD_islemci

Amazondan sıfır aldığım telefonun arka kapağı tam oturmamış

S20 fe sıfır şekilde amaaonzdan aldım arka kapakta tırnak girecek kadar bir açıklık var beyaz renginin stoğu bitmiş iade edeyim mi sizce
Geri