Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Oppo A15 çağrı sesi gelmiyor

Arkadaşlar akrabanın telefonun Oppo A15 video vs. Tüm sesler geliyor sadece biri aradığında ses gelmiyor anlamadım gitti nasıl bişey bulamadım yardımcı olurmusunuz
  2. S

Yardım Telefonlarda Antutu nedir?

Arkadaşlar oyun için telefon alırken Antutu v8 e bakıyorduk v9 da kararlılık diye biliyorum ama epeyden telefon alacağım Antutu v8 yazmıyor yani yazmayanlarin puani dahami düşü acaba xaomi note10 pro Antutu v8 290bin xaomi note12s in Antutu v8 puani yazmıyor şimdi performans olaraktan note 10...
  3. S

Telefonum suya düştü 3 gün oldu

Arkadaşlar telefonum suya düştü 1 gun Pirinçte beklettim 2 gün baya kullandım bugün 3. Gün tamirciye götürdüm açmayı tavsiye etmediler birisi kanser gibi 1 hafta sonra bozulabilir veya 1 sene sonrada olabilir dedi sizce kurumuşmudur Bir şey olur bu saate. Sonra 1-2 sene dayasa yeter daha once...
  4. S

Acil telefonumu nasıl sıcaklatabilirim

Arkadaşlar telefonum note 8 pro su kscti ekranda su lekesi var öğrenciyim 1k para isterler minimum buharlaştıracagim en yuksek grafiklerde vs. Oyun oynadim max45 gördü ne yapabilirim extradan feneri açtım jarza takdım ekran kadı aldim eifi açtım konum açtım başka ne yapabilirim
  5. S

redmi note 8 pro suya düştü

arkadaşlar telefonum suya düştü 5 sn flan aldım ekranda lekeler var googla flan girince byaz ekranda çizgi çizgi var telefon çalışıyor şuan tamamen kapattım bekliyorum prince koysam oksitlenir flan diyorlar oksitlnememesi için ne yapmalıyım içini ben açabalirmiyima caba öğrenciyim param yok...
Top Bottom