Arama sonuçları: *

1. ARTIK FAN DEĞİLİM

Xiaomi 13t pro IMEI atılır mı?

Bildiğiniz gibi 13t 13tpro da dimensity işlemci mevcut 13t pro yurtdışı alsam IMEI atılıyor mu yoksa direnç zorun kumu IMEI atılıyor dediler ama emin olmak istiyorum
  2. ARTIK FAN DEĞİLİM

Yardım Realme USB internet paylaşımı yapilmio

Gt2 pro sahibiyim ama açamıyorum böyle neden 1700912938 Açamıyorum 1700913665 @şahin doğan
  3. ARTIK FAN DEĞİLİM

TELEFON FULL ŞARJ ETMEK

Telefonu 95 90 sarzi var iken 100 yapmak veya 98 99 iken 100 yapmak 1 tam sarz döngüsü mu yapar yani 0 dan 100e kadar ömrü azaltigi kadar mı azaltır 95 98 den 100 yapmak
  4. ARTIK FAN DEĞİLİM

Poco f5 cami çizildi

Anlamadığım bir şekilde telefonun cami cizilmis 1 kere bile düşmedi telefon koyduğum cepte anahtar kağıt para dahi olmuyor koruma cami takamadim daha 1 aylık nasıl cizilebiliyor anlamıyorum bunun bir çözümü yoktur dimi cizigi gideremeyiz ( çizik sadece lambada veya güneş ışığı çarptığında...
  5. ARTIK FAN DEĞİLİM

Xiaomi poco f5 ekranda siyah nokta gibi bişi var

Çerçevenin en üstünde kameraya benzer bir siyahlık yuvarlak var belli olmuyor ama ışıkta fener vs tutunca belli oluyor bu otomatik parlaklık için bir şey mi yoksa bir hata mı ? 1694445060 Gündelik de gözükmüyor dediğim gibi otobüste giderken farkettim
  6. ARTIK FAN DEĞİLİM

Apple telefon şarj aleti konusu

iPhone için orjinal 25w Samsung adaptör (smasungtan alınma) kullanılsa bir sorun oluşur mu ? Kullanılabilir mi
  7. ARTIK FAN DEĞİLİM

Cam koruyucu varken telefon çizilir mi ?

Koruyucu fan bakıyorum dolu dolu çizik var telefonda lakin koruyucu da mı var bilmiyorum koruyucu varken cam çizilir mi ?
  8. ARTIK FAN DEĞİLİM

Samsung s22 ultra Instagram durduruldu sorunu

Ne yaptıysam duzeltemedim napican uygulamadan girilmiyor durduruldu hatası alıp duruyorum yükle sil yaptım telefonu yeniden başlattım ne yaptıysam olmadı
  9. ARTIK FAN DEĞİLİM

S22 ultra hızlı sarz adaptörü

Orijinal adaptör olmak zorunda mı 45w için yoksa herhangi ir 33 30 War veya başka marka 60 w olsa 45w ile hızlı sarz yapar mı ? Orjinali neyazij ki 450tl
Top Bottom