Arama sonuçları: *

1. tunahanselcuk61

Yardım Telefonumdaki İnstagram bozuldu

Sizce ne yapmalıyım? Telefonu yere çakasım var ? 1719665028 https://streamable.com/4n09vp
  2. tunahanselcuk61

A34 arka kapak oynuyor

Merhaba 2 gün önce hepsiburada satıcısından satın almış olduğum a34 cihazı bugün teslim edildi cihazı kurdum birkaç saat geçti ve arka kapakta oynama hissettim yani aşağıdan yukarıya ittirdiğinizde parmağınızı ortada hava almış gibi cırt cırt ses geliyor araştırma yaptığımda kronik olduğu...
  3. tunahanselcuk61

iPhone yazılım ile ilgili

Merhaba herkese iphonedan önce android kullanıyordum orada kaçak maç ve film izleyebiliyordum the walking dead gibi şimdi iphone kullanıyorum bu cihaza inat tv indirebilir miyim acaba yada başka alternatifler var mı ?
  4. tunahanselcuk61

iPhone yurtdışı açıldı mı

Merhaba öncelikle iPhone 13 cihazım var japonyadan alınma 1 yıllık cihaz şimdi 2024 e girdiğimize göre bunun 120 günlük kullanım süresi olması gerek ne zaman açılır bilgisi olan var mı hat yok şuan servis yok diyor
  5. tunahanselcuk61

iPhone 13 Aşırı ısınma sorunu

Önceki konularımdan bilenler vardır geçenlerde yurtdışı iphone 13 aldım don 3 4 güne kadar sıkıntı yoktu şimdi cihaz inanılmaz ısınıyor ve avuç içlerimi yakıyor telefon düz elimde olduğunu düşünüp yorum yapacak olursak sol kısım boydan boya ısınıyor anakart kısmı sanırım neden ısınır acaba bilen...
  6. tunahanselcuk61

Çözüldü✓ Orjinale yakın batarya nereden bulurum

Apple iPhone 7 Plus telefonum için en iyi bataryayı nereden temin edebilirim ??
Top Bottom