Arama sonuçları: *

1. Mert_007

Yardım Telefon Çok Yavaşladı Sebebi Nedir?

Babamda redmi 10 2022 var. Evet işlemcisi güçlü değil hatta çok güçsüzde ama ilk başlarda böyle değildi. Son 1 aydır falan aşırı yavaşladı. Chorumu bile zor açıyor candy crashı ancak oynatıyor. 2 saniye çıkıp girince baştan başlıyor. Candy crushta ısınınca arayan olunca telefon çalıyor ama...
  2. Mert_007

Telefon yere düştü ve ekranı açılmıyor

Redmi note 8 pro telefonum yere düştü kulak hizamın biraz daha üstünden. İlk başta ekran vardı sonra koyup bir süre sonra geri alınca ekranı gelmemeye başladı. Telefona atadığım flaş yakmak için 2 kez güç tuşuna basınca açılan flaş hala açılıyor. Arama gelince titriyor ekranı yukarı kaydırıp...
  3. Mert_007

Xiaomi Telefonumda Uzun Ekran Görüntüsü Alamıyorum Yardım Eder Misiniz?

Bazı yerlerde alıyor ama genelde almıyor sorun nedir? Telefonum redmi note 8 pro. Ekran kaydını yükleyemiyorum buraya. Choremun haberler kısmında akıyor ama bir şey aratınca ya da bir sitedeyken almıyor sebebi nedir sizce?
  4. Mert_007

Samsungun özelleştirme programı başka telefonlarda da çalışır mı?

Samsungun bir tane özelleştirme programı vardı her şeyi ayarlayabiliyorduk vs. Onu xiaomi telefonlarada uygulayabikir miyiz birde o uygulamanın adı neydi?
  5. Mert_007

Android 16 yı güncelleme almayan cihaza kurabilir miyim?

Telefonum xioami redmi note 8 pro android 11 de kaldı benim bir şekilde bu telefona android 16 yüklemem mümkün mü? Ya da hyperos 2 vs.
  6. Mert_007

İphone vb. Telefonlar server kayıt oluyor mu?

Yd iphone vivo samsung gibi telefonları aldığımızda server kayıt olmuyor diye biliyordum ama bir tane instagram hesabında tüm telefonlara istisnasız kayıt olduğunu gördüm o nasıl oluyor bilen var mı? Normal tr cihazı gibi olacakmış btk ve e devlet onaylıymış
  7. Mert_007

Bu iki telefonda video lens geçişi neden yok?

Redmi note 8 proda ve redmi note 13 pro plusda bile vidoedayken lensler arası geçiş olmuyor sebebi nedir tüm çözünürlük ve fpslerde denedim çok üst cihazlar değiller ama bennce olması lazımdı 1080 30fps bile olsa
  8. Mert_007

Yardım Telefondaki fotoğrafları pcye nasıl hızlıca atarım

30gb fotoğraf 30gb video var be ben sadece 6gb ını bile seçince hata veriyor bölüm bölüm seçince bir yerde takılıyor kitleniyor kalıyor bu fotoğrafları nasıl hızlıca kolayca ve kayıpsız bir şekilde pcye atarım düz kablodan atınca bu sorunları yaşıyorum
  9. Mert_007

Telefondaki fotoğrafları bilgisayara atarsam kalite kaybı yaşar mıyım?

Telefonum 128gb redmi note 8 pro ve 127 gb ı doldu 30+30 fotoğraf ve video var ben bunları pc ye atarsam kalite kaybı yaşar mıyım? ya da direkt atmak yerine ekstra bir program vs. ile bu sorunu çözebilir miyim?
  10. Mert_007

Telefon kapandı açılmıyor

Redmi note 10 pro telefonu minternette dolanırken birden kapandı ve açılmıyor ses açma tuşu ile denedim kısma ile denedim ama ne bir titreme var ne bir görüntü hiç bir şey olmuyor sebebi ve çözümü nedir
  11. Mert_007

Redmi note 8 pro bildirim sorunu

bu YouTube bildirimi gitmiyor kapat tuşuna basınca gitmiyor sağa kaydırıp kapatinca geri geliyor arkada ya da google da yotube açık değil basıp girmeye çalışmıyorum bir şey olmuyor tek yolu yt bildirimlerini mi kapatmak ya da benden başka yaşıyan var mı?
  12. Mert_007

Xiaomi resmi note 8 pro kamerada aşırı ısınma sorunu

Son güncellemeyi MIUI 12.0.6 günceleyince başladı nasıl düzeltebilirim 1612559470 1 2 dakika geçti kullanmadım kılıfı fln ciksrdim biraz soğudu ama gene çok ısındı yardım edin
Geri