Arama sonuçları: *

1. talhabkr

İphone cihazın ön camını değiştirebilir miyim?

Eski cihazım İphone SE 2020yi satma planım var fakat cihazın pili bitik ve arka camı kırıktı bu yüzden ikinci elden anakartı arızalı, ekranı olmayanan ancak pili ve kasası sağlam olan bir cihaz alıp kasayı ve orjinal pili ile birlikte değiştirdim. Cihazın ön camında boydan boya bir çatlak var...
  2. talhabkr

TürkTelekom hattımla ilgili problem hk.

Geçen sene aralık ayından beri hattımla ilgili bir problem var. Şebekemin olduğunu görüyorum fakat ne arama arama / alma yapılabiliyor ne internet kullanılabiliyor ayrıca ayın 30 günü evde olmama rağmen 30 gb internetim bitti bu sabah biraz işim çıktığı için 5 saatliğine otogara gittim geldim...
  3. talhabkr

Iphone 11 ios 18 güncellemesi sonrası yaşadığım problemler

ios 18 den önce 1 yıldır ios 17 kullandım ve bu yazacağım problemlerin hiçbirini yaşamadım ios 18 güncellemesinden sonra çok nadir olarak face ıd çalışmamaya başladı yeniden başlattığımda düzeliyor fakat gün geçtikçe daha da sıklaşmaya başladı telefonu sıfırladım tüm güncellemelerini yaptım...
  4. talhabkr

İphone 11 Arka cam nerden alabilirim

Arka camım kırıldı camı değiştirirsem garanti dışı kalacağını biliyorum fakat neredeyse tamamı kırıldığı için kamera çerçevesi dahil rahatsız ediyor birçok sitede arka camlar mevcut fakat iyi mi kötü mü bilemiyorum daha önce alan varsa yardımcı olabilir mi
  5. talhabkr

hızlı şarj pil sağlığını düşürür mü

iphone 11 için bu 2 ürünü aldım gayet güzel hızlı şarz ediyor fakat sabah pil sağlığım 91ken şuan 90 a düştüğünü görüyorum nedeni ne olabilir şarzda telefonumu kullanmadım
  6. talhabkr

İphone 11 arka cam nerde değiştirilir

telefonumun arka camı ve kamera çerçevesinde ufak çizik var fpproda arka camın değişmesinin tehlikeli olduğunu ve kasa çıkma parçası takacaklarını söylüyorlar 4bin tl fiyat verdiler daha uygu fiyata yaptırabilir miyim
  7. talhabkr

Yurttdışı telefon kullanım süresi

Yurt dışı iphone 15 alacağım fakat kullanım süresi ne kadardır nasıl oluyor 1 yılı doldurabiliyor muyum öğrenmek istiyorum. haberlerde 180 güne uzatıldı diye duydum yani çift simli telefonu 360 gün boyunca kullanabiliyor muyum
  8. talhabkr

Telefonumdaki garip ses Dinleniyormuyum?

Birini Arıyorum Herhangi Biri Amcam Babam Annem aramayı sonlandırdığımda "DI" Diye Ses Çıkıyor Ve Ekrana Hoparlör İşareti geliyo dinleniyo olabilirmiyimm
  9. talhabkr

Yardım Telefonumun Sorunu Ne

Dışarda Video Seyrediyordum şarzı 30 filandı birden donuyo ekran filan ama kapanmıyo1 saat ekran açık kalıyo donmuş şekilde sonra kapanıyo bazen bataryasını çıkarıyorum geri takıyorum şarzı 30 dan 1 e düşmüş oluyo bataryadanmı kaynaklı yoksa telefonda teknik sorumu var bataryada şişlik filan yok...
  10. talhabkr

Turkcell Salla Kazan

Turkcel hat alacağım ama sala kazandan yararlanabilmem için her ay paket yuklemek gerekiyormu
  11. talhabkr

Bilgisayardan sd kartı nasıl biçimlendiririm

16gb sd kart var ama bir türlü format atamıyorum atmaya çalışsam dosya gezgini durduruluyo yada windowsu durduruyo bir çözümünü bulamadım nasıl yapabilirim
  12. talhabkr

SD Kart Format

SD Kartım Var Bozuk Adaptörünü bulamadım telefonda sd kartı okmuyor ben bu sd kartı nasıl bilgisayara bağlarım 1595956107 yardımcı yokmu ya
  13. talhabkr

Yardım İso Dosyası Zararlımı

Bu Gün Windows 10 Pro Nun Telefondan İso Dosyasını İndirdim Ama İnternetim Bittiği İçin Flasha Yazdıramadım 5GB Lık İso Dosyası Telefona Herhangi Bir Sorun Yaparmı 64GB Depolama Var Ve Telefonu Yeni Aldım Depolamayla İlgili Bir Sorun Yok Da İşte Çok Tırsıyorum 3000TL Lik Telefon 1 Gün Kalması...
Geri