Arama sonuçları: *

1. B

Realme c61 quickstep durduruldu hatası

merhaba telefon sürekli olarak ana ekrandeyken quickstep uygulaması durduruldu diyor ana ekran uygulamasıymış galiba sürekli durduruldu diyor telefon ana erkanı siyah oluyor geri geliyor siyah oluyor geri geliyor tekrarlayıp duruyor birkaç kere olduktan sonra duruyor 1 dk sonra fln tekrar aynısı...
  2. B

Telefon otg kablosu ile klavye ingilizceden türkceye geçmiyor

Merhaba telefona otg ile klavye bağlıyorum ama klavye İngilizce yani mesela i ye bastığımda " İşareti çıkıyor nasıl türkce yaparım düzeltirim telefon realme c55
  3. B

Telefonuma mouse bağladım imlec yapma

Merhaba telefonuma mouse bağladım ama imlec istediğim gibi değil nasıl pc'de ki imlec gibi yaparım
  4. B

Visual studio android

Merhaba bilgisayar için param yok visual Studio alternatifi Android için bir uygulama önerir misiniz?
  5. B

Redmi note 13 pro yurt dışı alınır mı?

Merhaba sarı sitede yurt dışı redmi note 13 pro var iş te sordum IMEI ne durumda 8ayı var dedi IMEI sorun değil yaparız dedi ne kadar diye sordum 300 TL'ye yaparız dedi alınır mı? ne yapayım suça girermi
  6. B

Yasal bir şekilde imei

Merhaba telefon alacağım 2. Elden telefon yurt dışı 8 ay kullanım süresi varmış imeinin acaba yasal yoldan IMEI beleşe nasıl atılır veya ytdeki pcden IMEI atma yolları bir sorun yaratırmı
  7. B

Huawei p8 lite şarj olmuyor

Merhaba elimde Huawei p8 lite var telefonu şarja sokunca şarj olma simgesi kırmızı oluyor ve şarj olmuyor istediğiniz kadar bekleyin sabahtan akşma kadar bekle yine bir şey değişmiyor
  8. B

Android 11 e miui indirmek

Merhaba android 11 e miui 'in bir sürümünü indirmek mümkünmü indirilebilirmi acaba
Top Bottom