Arama sonuçları: *

1. xSparkua.

Kayıt ücretine sizce zam gelir mi ?

Merhaba soru cok sacma farkındayım ama fikir alırsam güzel olur su an ana telefonum dısında yurt dısı bir adet daha telefonum var kayıtını yapamıyorum daha önce kayıt yaptıgım icin yılbasında acabiliyorum tekrar kayıtı sizce zam gelir mi kayıt islemine
  2. xSparkua.

Yurtdışı kaydı yapılmamış telefon kapandıktan sonra anında açılır mı

biraz garip bi soru ama yurt dışı telefonum 30 gün icinde kapanacagı yazıyor eğer telefon kapandıktan sonra e-devlet üzerinden imei kaydi yaparsam anında mı açılır ve ve ya bir işleme v.b tabi tutulup 1-2 hafta içinde falan mı açılıyor bilgisi olan var mı
  3. xSparkua.

iphone 15 servis parça değişimi

kuzenime 1.5 ay önce vatan mağazasından iphone 15 aldık fakat son 1 haftadır ürün sim kartlarını okumuyordu vatan mağazasına götürdüğümüzde ürün donanımsal problemi varsa onarıp ürünü yollarlar fakat donanımsal bir hata var ise yeni ürün değişimi yaparlar dediler servisten cevap geldi ürünün sim...
  4. xSparkua.

Telefonumun faturası yanlış ve maili de yanlış

1.5 yıl önce turkcell den iphone 13 pro max almıştım faturada iphone 13 pro yazıyordu adama sordugumda çalışan yetkili bir sıkıntı olmadığını söylemişti şimdi telefonu satmak icin e fatura gibi bir şey var mı diye mail adresime girdiğimde iphone dan gelen mailde de 13 pro yazıyordu telefonum 13...
  5. xSparkua.

telefonumu ne kadara satabilirim

elimd 13 pro max var 7 ay garantisi kaldı kutusu faturalı garantili sadece ekranında kılcal cizikler var ne kadar eder acaba bilen biri var mı telefon piyasasını 128 gb siyah renk
  6. xSparkua.

Yurtdışı Kayıtsız iphone süresi

Yurt dışı kayıtsız iphone 13 almak istiyorum fakat 4 ay kullanım süreleri var bu süre geçtikten 1-2 ay sonra kayıt yaptırabiliyor muyum ?
  7. xSparkua.

Hoş geldiniz çok geç açılıyor

beyler bilgisayarım açıldıktan sonra hoş geldiniz yazısı bazenleri 30-40 saniye sürebiliyor bazende 2-3 saniye sürüyor ssd kullanıyorum nedenini bilen varmı ssd ye yükle windows ?
Top Bottom