Arama sonuçları: *

1. Peganeo

Parmak izi okuyucusunu kolonya ile dezenfekte etmek

Parmak izi okuyucusunu kolonya ile dezenfekte etmek ileride bir probleme yol açar mı? Telefonum POCO X3 Pro, sürekli parmağım/elim değdiği için dezenfekte etmem gerekiyor.
  2. Peganeo

Yardım Suya düştükten sonra güç tuşu ikili basıyor

Ellerimi yıkarken telefon elime düştü ve baya bir ıslandı aslında refleks olarak hemen telefonu çektim ve havlu ile kuruladım tuşların hepsi basılı kalmıştı sürekli TWRP moduna girip çıkıyordu güç ve ses kapama tuşlarının içine girdiği için sürekli basılı kalmış herhalde. Telefonun sökebildiğim...
  3. Peganeo

Öneri GM5 Plus D batarya önerisi

GM5 Plus D model telefonum var bataryası çok hızlı gidiyor ve eminim bir problemi var. 2016 dan beri kullanıyorum son zamanlarda çok sık kullanmasam da yine de bataryası çok hızlı bitiyor. Bir tane batarya almak istiyorum fakat karar veremedim. Bu yüzden sizlere sormak istiyorum. Şöyle bir şey...
  4. Peganeo

Yardım Numaramı taşıdım fakat yeni sim kartını kullanamıyorum

Numaramı Turkcell'den TurkTelekom'a taşıdım yeni sim kartı elime ulaştı ve şuan da telefona takılı fakat hiç bir şekilde kullanamıyorum ne arama, ne sms, ne internet. "Yalnızca acil çağrılar için - Turk Telekom" wifi ile hat varmış gibi davranıyor ama "wifi ile konuşma açık değil" tarzı uyarı...
  5. Peganeo

Öneri GM5 PLUS DUAL için şarj soketi önerisi

Tipi böyle Cimri.com dan baktım fakat çok fazla fiyat aralığı var hangisini tercih edebileceğimi bilemedim. Evde kendim tamir edeceğim. Nereden alabilirim veya almalıyım?
Top Bottom