Arama sonuçları: *

1. Lorx61

Öneri Redmi Note 8 için Deji batarya önerir misiniz ?

Arkadaşlar merhaba başlıkta yazdığım için elimde bir adet eskiden annemin kullandığı note 8 i var fakat şöyle bir sorunu var cihaz şarja bağlıyken çalışıyor şarjdan çektiğin an gidiyor bu yüzden bende bu cihaza bi batarya taktırıp satmak istedim batarya öneriniz var mı ? daha önce Deji adlı...
  2. Lorx61

IOS cihazıma batarya mı almalıyım soğutucu mu ?

Arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi iPhone 8 Plus bir cihaz kullanıyorum ben bu cihazı pubg için YouTube içerikleri çekmek için kullanıyorum performansından vs memnunum şimdi konumuza gelecek olursak cihazı ilk aldığımda pil sağlığı %100 dü şuan %98 ve aklıma değiştirmek geldide %98 çok...
  3. Lorx61

Yurt dışı iphone aldım kapanacak mı ?

arkadaşlar merhaba geçenlerde iphone 8 plus 256gb telefon aldım alırken yurt dışı olduğunu biliyordum zaten satıcıda belirtmişti bana hat takabilirsin demişti hattımı taktım kullanıyordum 2. gün oldu ve yasal uyarıdan mesaj geldi "değerli musterimiz, kullanmakta oldugunuz cihazınızın kimlik...
  4. Lorx61

Yardım Telefon şarz oluyor ama dolmuyor

arakdaşlar başlıktan dediğim gibi telefonu şarza takıyorum şarz oluyor ama dolmuyor şarzdayken bişeye bakıyorum şarz örnek 15 ise 14 13 e düşüyor dün gece uyumadan şarza koydum şarz 50 filandı öğlen 12-1 de uyandım bu gün şarza baktım %55 olduğunu göürünce çıldırdım cihazım ganeral mobile gm 20...
  5. Lorx61

Telefon sarzda iken watti görme

Arkadaşlar başlıktan dediğim gibi ne kadar açıklayici oldu bilemiyorum konu doğru yerde mi onada emin değilim şimdi benim general mobile GM 20 pro cihazım var hızlı sarz desteği yok tamam ama yinede aşırı geç sarzi doluyor kaç watt çektiğini nasıl görebilirim
Geri