Arama sonuçları: *

1. berkay SİCİMLİ

telefon şifremi unuttum a31 yardım

arkadaşlar samsung a31 kullanıyorum sınıftaki arkadasım sifremi biliyordu değistirdim şifreyi unuttum şimdide samsung ise 72 saat içinde güvenliğiniz için pin girmemi istiyor hiç bir biyometrik veri calısmıyor telefonu kapatmak istiyorum şifreyi girin diyor napıcam yardım eder misiniz
  2. berkay SİCİMLİ

Samsung A31 Ekranı Kırıldı

arkadaşlar bugün okul cıkısında telefonumu cantadan cıkartırken yere düşürdüm ve biraz sert bir şekilde düştü jelatin paramparça olmustu jelatini cıkardım ve normal ekranımda kırılmıştı sonra bilirsiniz o telaşlı anı bi telaşlı oldum aileme söyleyemedim bu konuyu samsung müşteri hizmetlerini...
  3. berkay SİCİMLİ

Samsung a31 kasma donma sorunu

arkadalsar yaklasık 3 ay oldu telefonu alalı fakat bazen donuyor parmak izi yaparken veya yüz tanıma ile kilit acarken samsung ile konustum telefonu sıfırlayın dediler sıfırladım fabrika ayarlarına döndürdüm hala değisen bir şey yok son güncelleme'de 1 kasım güncellemesi ondan sonra...
  4. berkay SİCİMLİ

Yardım A31 donma sorunu yardimmm

Arkadaşlar alirken telefonun işlemcine flaan bakmamistim acele bir alım olmustu çünkü bazı yerlerde işlemci kotu flaan diyorlar son günlerde bazi yerlerde kasmaya başladı samsung servislerini arıyorum sifirlayin diyorlar sifirlasam sorun düzelir mi acaba 1611886999 Her zmaan kasma sorunu...
Top Bottom