Arama sonuçları: *

1. WacheroN

Yardım POCO F4 ses tuşu sorunu

Cihaz poco f4 birkaç yıl oldu kullanalı ses tüşlari da hiçbir göçme kayma vb. bir şey yok tuşa bastiğimda ses kendi kendine yukseliyor fulleniyor herzaman olmasada tekniğe vermek istemiyorum hiç iyi deneyimlerim olmadı çunki bilgisi olan varmı
  2. WacheroN

Yardım Napicam gmail hesabima el koydu para istiyor

Arkadaslar 29 agustos itibariyle eposta gonderilemiyor para istiyor bide koskoca sirket 11 tl me kalmislar ne yapmam lazim neyi silicem 5 kurus para veremem
  3. WacheroN

Yardım ACİL ‼️Vodafone gecilebelicek en mantikli kampanya hangisi

Gecilebilecek vodafonedaki en mantikli kampanya hangisi acil lazim link son gun
  4. WacheroN

Youtube kids kapatma

12 yasında kardeimi gidip kendime aile uyesi olarak ekledim yeni telefonundan simdide youtubeye giremiyor yt kids nasıl ondan kapatip tekrardan yasını degistirip buyuk gostereblirim
  5. WacheroN

Whatsapp neden mesaj atilmiyor

Mesaj gonderiyorum tek cizgi cikiyor arayabiliyorum aciyorlar bi sorun yok ama mesaj gitmiyor neden
  6. WacheroN

Whatsapp tek tik sorunu

Whatsapdan mesaj yaziyorum bi arkadasa tek tik cikuyor ama ariyorum aciyor gayet normal konusuluyor onun mesajida geliyor benimki gitmiyor sorun ne
  7. WacheroN

Yardım Telefonumda teknik sorun var

Poco f4 telefeonumu 2023 6. Ayinda aldim suanda ilk defa karsilastigim bir sorun var telefonu cok dusuren biri degilim nadiren 1 2 defa ses acma ve kapama tuslarinda sorun yok ama arada saklpıtıyor sesi azaltmaya basiyorum aniden fulleniyor arttirmaya basiyorum gormuyor bazende gayet duzgun...
Geri