Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

S10 ile bir türlü yükseltemediğim ekran süresi

Selam dostlar, yenilenmiş galaxy s10 aldım ve geldiğinde orj bataryası ölüydü. Sonra şu bataryayı aldım https://woyax.com.tr/samsung-batarya/450-samsung-galaxy-s10-mucize-batarya-deji Bunda ekran süresi 4 saat falandı ama aklımda başka bir batarya kalmıştı, onda 1, 1.5 gün şarj yettiğini...
  2. RevenKalr

Bozulan telefonumu kaça satabilirim?

Arkadaşlar yenilenmiş bir iphone 8 almıştım 2022 nin başında şu an bataryasi şişik arka camı kırık arka kamerasının bağlantısı kopuyor ve mikrofonu az ses alıyor, cacık oldu yani telefon. Bu telefon u 2. elden kaça satabilirim? sanıyorum ekranı orjinal değil çünkü true tone ayarı yok
  3. RevenKalr

iphone 8 en kaliteli nerede yaptırılır

Arkadaşlar iphone 8 im i yaptırmaya kalksam buradakş telefoncular dandik parça takar diye korkuyorum Sorunları; arka cam kırık, mikrofon sesi bir fazla bir az alıyor kablosunda sorunu var büyük ihtimal, arka kameranın bağlantısı kopuyor, batarya şişik Bunu yaptırmak istesem ne kadar tutar? bir...
  4. RevenKalr

Batarya şişti ne yapmalıyım?

arkadaşlar iphone 8 kullanıyorum, arka cam kırıktı ve kılıf pturmuyordu camdsn ssnıyordum ki ekrsn yerinden çıkmış bir miktar. Telefonda kamera ve mikrofon sorunu da olduğundan şu anda yaptırabilecek bütçem yok, 2-3k arası tutuyor dediler. bu şekilde kullansam bir şey olur mu telefon patlar mı...
  5. RevenKalr

Iphone 8 e ip7 kasasi takilir mi?

Arkadaslar iphone 8 sahibiyim ve bilenler bilir arka cami kirilmayan iphone 8 sahibi yok ya da cok nadir var. Benimde camim 2. Kere kirildi ve sadece camla kalsaydi bir suredir boyle kullaniyorum mikrofonda sikinti olustu kamerada baglanti kopuyor ve pili sisti Cam parcalarindan dolayi buyuk...
  6. RevenKalr

Iphone 8 arka cam catladi

Arkadaslar iphone 8 telefonumun arka cami catladi orjinale gerek yok yaptirsam ne kadar tutar
  7. RevenKalr

P20 lite ekran cam değişimi

Arkadaşlar Babamın Huawei p20 lite telefonu var. Ekranı/camı çatladı , üst ekran telefon hala kullanilabiliyor. Kaç TL ye değiştirebiliriz bilgisi olan var mı? 1627550705 Yok mu cevap
Top Bottom